Първо,щом не пуши значи не впръсква гориво-причини за това колкото щеш.Увери се че ти работи клапана пуск-стоп,че има нафта в помпата и че при разхлабване на трабичка за високо налягане от там пръска нафта.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с паленето Уно 1,3 Д.
Collapse
X
-
виж сега и моя проблем е почти същия.Подгревам я по 3 пъти дори , но пак паля трудно ... смених 2 от свещите отново същата работа ... един колега майстор ми каза да помпя с помпичката ( която е точно до горивния филтър) , преди да запаля че имало вероятност да ми връща нафта..но сега чакам да се застуди че тука в моя регион е топло теа дни и колата си пали.ше го пробвам тоя метод и пак ше пиша..каквото е били,то е и сега,и каквото пак ще бъде вече е било...
Коментар
-
Според мен задължително започни от горивния филтър, трябваше с това да започнеш! После си помисли за нафтата... :D . Обикновено при застудяване се "откроява" калпавостта на горивото, съизмеримо с количеството на парафина в него. Те затова се предлагат разни добавки, макар повечето на пазара да са на въображение.Ако можеш да си го представиш, значи можеш да го направиш.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар