MartoModev написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с датчика на ротора на помпа Лукас /идея за проблема
Collapse
X
-
MartoModev написа:Ето аз намерих няколко темички ама се го плюят тоя Лукас беhttp://www.mbclub.bg/forums/index.ph...%D1%81Мога да намеря поне още толко теми все от различни автори.
Коментар
-
MartoModev написа:Ето аз намерих няколко темички ама се го плюят тоя Лукас беhttp://www.mbclub.bg/forums/index.ph...%D1%81Мога да намеря поне още толко теми все от различни автори.
Коментар
-
Не знам какво сменят и какво не.Не знам на какви километри са им колите.Казвам само че се появяват почти едни и същи повреди на този модел.Ако знам че от филтъра може да даде тези ядове ще го сменям и през 5000км.Аз не ги плюя тези помпи просто не съм чул добра дума.Имах Фиат Брава1.9Д пак с такава помпа.Не ми е дала грам ядове за 35000км.които и направих,само че не ми даваше под10/100 в София и никъде не искаха да я погледнат даже.Дано и с тази да нямам ядове.
Коментар
-
Здравейте.Проблема си седи, но само сутрин и мисля, че започвам да откривам причината за него, само остана Вие да ми кажете дали съм прав, понеже аз не разбирам от тези неща.Ходих да ми замерят акумулатора - за боклука е, макар че е зареден на 100 процента, почти е за изхвърляне.Имам усилвател с бас в багажника, които май гълтат доста ток и забелязах, че когато съм в движение и когато ми светне въпросната лампичка за проблем в двигателя и изгубя мощност е точно тогава, когато съм пуснал най-силно музиката.От 3 на сам си слушам тихичко и проблеми нямаше.Одеве на един околовръстен път, надух музиката и след 2 минути ми се появи въпросният гаден проблем с уж датчика на помпата Лукас.Да не би като акумулатора е слаб и за боклука, макар и зареден при използуването на много енергия от усилвателя и касата да дава грешки самият компютър без те реално да съществуват.И сутрин си обеснявам проблема с акумулатора, понеже той освен че е за изхвърляне, сутрин не е и зареден.Ще се радвам да ми кажете дали е ПОНЕ възможно това да е причината.П.С: Защо понякога на 4-та скорост колата насяца - ако се почистят филтри и дюзи и се сложи добавка би ли се оправило?Мерси
Коментар
-
u_bo
Реклама
Collapse
Коментар