Здравейте колеги, Дукатото остана без акумолатор за една седмица. После му сложих акумолатор, но при опит за палене светва CODA-a на таблото и нито подгрява нито пали. Имам само един ключ, който е изцяло метален, няма трансмитер в него. Нямам карта с кода. Преди да остане без акумолатор нямаше проблеми с паленето. МОЛЯ, ЗА ИДЕЯ КАК ДА ГО ОПРАВЯ? Дукатото е 2.5TDI, 95 година.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ПОМОЩ, свети CODE и не пали, Ducato 2.5TDI, 95г.
Collapse
X
-
Е как така няма трансмитер? Къде са ти оригиналните ключове?Пробвай да дадеш два пъти последователни на контакт без да въртиш стартер и на третия би трябвало да изчезне кода...www.CarProfi-BG.com
Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
Зареждане и ремонт на автоклиматици.
Най-атрактивните цени в София!
-
ако деиствително свети коде няма как да нямаш транспондеревентуално ако е само един и не ти се дават пари за втори ключ се лепи транспондера от вьтрешната страна на кората така че да се чете от антената всеки пьти си правиш метални ключове без транспондерно това е за преди мнооого години когата транспондерите бяха скьпиаки има четец а не намираш транспондер погледни да не се е отлепил и да е паднал някьде на податунинговам си колите за удоволствие
някои с турбо други с чип
Коментар
-
jabber написа:Колега, ако обясниш малко по-подробно как се маха защитата на клапана на помпата ще съм ти много благодарен? Клапана трябва да се смени с друг ли? Каде се намира клапана? На резба ли е? Не може ли да се отвие без да се сваля помпата?AR 145 JTD
Коментар
-
Без да имам претенции за специалист, ще изкажа следното предположение:1. Със сигурност Дукатото не е TDI - това сме го говорили ммного тук.2. Така както го описва колегата, и на мен ми прилича на изгубен транспондер, изваден някога от оригинален ключ. При това положение трудно ще се мине без екскурзия до сервиз на Ауто Италия, където да му разчетат кода и да му направят нов ключ. Ако не - може да се наложи смяна на Fiat Code блока и съответно - пак нов ключ.She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
u_bo
gantcho написа:Без да имам претенции за специалист, ще изкажа следното предположение:1. Със сигурност Дукатото не е TDI - това сме го говорили ммного тук.2. Така както го описва колегата, и на мен ми прилича на изгубен транспондер, изваден някога от оригинален ключ. При това положение трудно ще се мине без екскурзия до сервиз на Ауто Италия, където да му разчетат кода и да му направят нов ключ. Ако не - може да се наложи смяна на Fiat Code блока и съответно - пак нов ключ.
Коментар
-
Re: Микробуса вече пали
kluchar написа:Микробуса вече палитунинговам си колите за удоволствие
някои с турбо други с чип
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар