mitakkk написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Още един пръснат картер на 1.9ТД - срещу 25лв. няма проблем
Collapse
X
-
Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
-
BEX---GT написа:заваряват ги, не е проблем, на мен ми взеха 80-100лв някъде за изкъртена пробка, направиха ми го без пробка, но сега пак ще го занеса да ми го пробият, че не е работа така...Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI
Коментар
-
Моят беше абсолютно същия като на колегата BEX ударен на пробката и сущото парче откъртено търсих друг картер ама отидох при един аргон и той ми каза че ще ми го направи направо го изля даже ходих до стругар и ми направи една алуминиева пробка и като го заваряваше направо с нея обаче този път отстрани а не пак да стърчи надолу , като го направихме така че спокойно да може да се източва маслото този дето ми го завари ми взе 50 кинта и 5лв за пробката , за сваляне и качване 50 лв и масло и филтър 100 и съм готов :Dсамо да видим сега Булстрад колко ще платят
Коментар
-
много съм прост, че не се сетих да си заведа щета, защото трябва да ми го платят от каското, ама здраве да е...пп искам с пробка, защото всички стружки и мръсотии остават на дъното на картера и помпичката не може да ги изкара, пък и с пробка си сменям маслото сам спестявам 10лв и си го правя както аз си знам, с мерак, почистване и т.н.A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
e30 forever!
Коментар
-
Мда и мене много ме е яд, че не си заведох щета, ама ко да се прави...за другият път ще знам....Иначе заварката ми излезе 80 лева(беше цепнат и на още две места от преди това)+80 лева за работа + масло и филтри....Абе май са ме набутали бая...ама поне сега не капе от никъдеEx: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI
Коментар
-
Май много станахме с счупени картери.На 18.01.2008 и аз бях в това положение спрях след километър (тогава светна лампата) , но при мен заварката на картера беше 35 кинта и като сложиш 100 кинта масло пак си става към 150 кинта (проблеми никакви от тогава).От тогава до сега през дупки и високи шахти не минавам а също така по паваж в Пловдив не карам.А и без това Кючук Париж и Кършияка са в окаяно състояние.Някой може ли да ни покаже оригинално каква е пробката на картера или на 1.9 дизел или на 2.0 бензин понеже аз моята не можах да я видя?
Коментар
-
Днес си направих вече картера и ми зеха 25лв. и сам много доволен вечеFiat Bravo 1.9 TD 100 FOREVER вече го няма ;(;(;(
п. п. продава се на части 0894719091 http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=512287#512287
Ланча Либра 2.4 JTD - истината от която боли
Коментар
-
ако си пръснал картера къв акт да ти напишат ?! ти никакво нарушение не си направил ако имаш каско действай веднага и кажи че е станало вчера ще ти искат протокол от КАТ ама кат ще ти кажат че няма на какво основание да ти го дадат понеже няма ПТП и пострадали и т.н.т. и че застрахователите са длъжни да ти изплатят всичко и те ще ти заведат щетата, ще е снимат като е качиш на канала и се оправяш после Аз сега чакам да ми преведат парите та да видим с колко ще ме зарадват
Коментар
-
biker_81 написа:Абе хора какви са тея 50-80 лв за сваляне и качване на картера,това да не е основен ремонтFiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Коментар
-
biker_81 написа:Ами работя в сервиз, от време на време и точно на тд 100 картер не съм свалял но ако съдя от 1,6/16 мисля че само се развиват болтовете и картера се сваля,затова парите ми се струват много.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар