Искам да ви попитам,веднага щом светне лампата за горивото,колко километра ще мога да измина още с автомобила?Мерси предварително!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос относно резервоар-резерва?
Collapse
X
-
Re: Въпрос относно резервоар-резерва?
Viiipeer написа:Искам да ви попитам,веднага щом светне лампата за горивото,колко километра ще мога да измина още с автомобила?Мерси предварително!
-
Viiipeer написа:Искам да ви попитам,веднага щом светне лампата за горивото,колко километра ще мога да измина още с автомобила?Мерси предварително!ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ
Коментар
-
lubomm написа:Първо кажи какво колело караш дали е бензин или дизел и може би и колко кончета е впрегнало да можем да ти отговорим , и най накрая кажи градско или извънградско те интересува
Коментар
-
Viiipeer написа:lubomm написа:Първо кажи какво колело караш дали е бензин или дизел и може би и колко кончета е впрегнало да можем да ти отговорим , и най накрая кажи градско или извънградско те интересува
Коментар
-
Viiipeer написа:Viiipeer написа:lubomm написа:Първо кажи какво колело караш дали е бензин или дизел и може би и колко кончета е впрегнало да можем да ти отговорим , и най накрая кажи градско или извънградско те интересува
Коментар
-
Резервата е 7л. Проблема е, че лампата светва субективно. Ако колата е паркирана на обратен наклон - няма да светне, а в обратния случай - ще светне и при наличието на 15литра. Аз лично изминавам 100км до дизелколонката след светване и имам още около литър - литър и половинаSteliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Аз веднъж тръгнах от нас и светна още на тръгване и с резервата си карах до Горна Малина и там заредих. Разстоянието, ако не се лъжа, е към 45 км до там...www.CarProfi-BG.com
Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
Зареждане и ремонт на автоклиматици.
Най-атрактивните цени в София!
Коментар
-
jenshen73 написа:Резервата е 7л. Проблема е, че лампата светва субективно. Аз лично изминавам 100км до дизелколонката след светване и имам още около литър - литър и половина
Коментар
-
naskobg написа:100 % е повече от 30 км. Колега от форума беше споделил, че е минал към 170 км. в което се съмнявам обаче.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар