Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Колко конски сили е 1.9 JTD?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Момци, не ви знам кви теглите, но според много каталози на производители няма 105 през 2001г.----п.с. интересно как дори в мобиле.де има само една заблудена Брава 2002 и то автора на обявата е писал дата на 1ва регистрация или лъже
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Не само че няма. Правят ги 100 и правят някои промени в двигателя. Като например турбо, егр и др.

Коментар

Е да, ама ето че има Аутодата, според която има Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 Което не значи че съм съгласен с тази Аутодата...
        Прикачени файлове

Коментар

Оги, качи си малко по-нова Аутодата.Този "бъг" е оправен.
          A20DTH ЖТД ама не баш
          1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
          Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

От къде я взе тази Аутодата Оги? То че няма, няма. Ама да я дръпна и аз да видим какво още има. :D

Коментар

Ще ти го съобщя чрез личната кореспонденция, за да не правим реклама Иначе Аутодатата нарочно я дръпнах точно тази, защото е по-старичка и предположих че в нея има грешки. Иначе не я ползвам.

Коментар

Bravo/a 1.9D произведен 2002г®(TM)
                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

ogi28b написа:
                  Да, знам, видях го и това, изтеглих я тази версия на Аутодата, и видях и тази ралзика - ЖТД 105 през 2002.
                  А разбра ли при тази версия,откъде идва разликата с другата.И най важното,на коя да вярваме??

Коментар

На по-новата естествно, опитах се да ти го кажа няколко поста назад.По-актуална, от онлайн версията им няма.
                    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

3.18 не е ли най-новата?

Коментар

Working...
                      X