emzo написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колко конски сили е 1.9 JTD?
Collapse
X
-
-
Колега, какъв е този толкова тайнствен проблем, който ти пречи да качиш снимка от Аутодатата, в която гледаш данните и ги подхвърляш и ги твърдиш? Ако не знаеш как става, ще ти помогнем - както гледаш на екрана данните - натискаш Print Screen копчето на клавиатурата. После отваряш произволен редактор за изображения, например вградения в windows Paint, и в нов файл правиш Paste - "лепиш" съдържанието от клип-борда. После запазваш файла, преоразмеряваш го до не-повече от 800х600, и прикачваш към поста си. Досега в нито една тема не си дал линк към нещо, което да потвърждава иначе интересните неща, които пишеш, които омайват колеги като BEKI например. Понеже все пак твърдиш че аутодатата ти има някаква защита, снимай я с телефон - тогава вече снимката е неизбежно да не се получи, ако ще и супер-мега да е защитата. Сега само си представям какви биха ти били оправданията - че не си с windows и няма paint, че нямаш print screen на клавиатурата, или че клип-борда ти е стара версия и не поддържа новите плъг-ини на JAVA, или пък има анти-копи-аутодата-плъг-инМоля ако искаш нещо да ми кажеш, да напишеш "ogi28b - " и след това да пишеш, няма нужда да ме цитираш. Ако пък ме цитираш, може да оставиш само тази част от текста, към която е насочен отговорът ти.
Коментар
-
@ogi28bНаистина има някакъв проблем и не мога да изпратя линк,колкото и да ми се иска.Ще опитам предложението ти с камера.Трябва да ти призная,че не съм толкова навътре с компютрите и усилията ми до сега са били насочени в друга област на добиване на познания.Изглежда,че ти си мислиш че когато ти възразих че модела се произвежда до 2002 год съм го направил от любов към спора и съм си го измислил.Е,това да ти кажа не може да ми се побере в главата.Че ще седна да пиша лъжи,само и само за да влеза в спор с тебе.И то за нещо,което може лесно да се провери.Освен това недей да мислиш,че аз по цял ден седя над някакви материяли на интернет или над някакви дебели книги и с това се занимавам и мога във всеки момент да ти цитирам нещо,защото едва ли не е пред мене..По всички въпроси в които се изказвам са неща,които са ми в главата като знания,които съм ги чел някъде и някога,а в много случаи в резултат на чиста практика-различно.Не мога за всяко нещо което пиша за да го възприемеш като верно да ти го потвърждавам с линк.Ако искаш го приемаш или не,ако те омайва или не,може като искаш да го приемеш и като лъжа.За тебе истина или не,приемаш,неприемаш аз не се обиждам.Има толкова много неща изказвани във форума,които се различават от моето и когато си кажа мнението трябва обезателно да ти го потвърждавам с доказателства.Или го приемаш или не или си търсиш собствени доказателства за или против ако толкова те вълнува.Ще направя всичко възможно да ти докажа,че не те лъжа с Атодатата.Поздрави.
Коментар
-
ogi28b написа:Колега, сега моля да ме извиниш, защото вече показа че в твоят източник на информация, нещата наистина са такиваТова рабира се не ни показва кой е прав, и кой е крив. Явно има нещо сгрешено някъде. За съжаление можем само да гадаем къде.
Коментар
-
Aaaa тук въобще не си правСайтът е официалната онлайн версия на аутодата, влез да видиш - има секция "Европа" и секция "USA" , като кликнеш на европейската, се изписва едно UK , което просто са го избрали за идентификация на Европа и според мен (лично) е съкратено от United Kingdom. Ако заради това UK смяташ че сайтът е украйнски - не си прав. Ако цъкнеш на американските - там се изписва US
Коментар
-
Ако и на онлайн каталога на Бош не вярваме ........http://ecat-online.bosch.de/toc/en/3...icle_country=AF9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар