ogi28b написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колко конски сили е 1.9 JTD?
Collapse
X
-
Да, поне едно сериозно? Горубляне... аутоскаут... Възможно е Аутодата да е по-вярна от официалния каталог за резервни части на ФИАТ ePER ? Сигурно във ФИАТ са мухльовци и са дали верните данни на аутодата, а самите те са публикували грешни, ей така за да стават спорове из форумите ? Има разлика между година на производство и година на първа регистрация, като разликата може да достигне 2-3 години. Пример: При Ники Николов като бях веднъж, дойде 1 колега с ФИАТ Браво ТД 100 ’99 Като поговорихме, се оказа че това всъщност е първата му регистрация през тази година, а всички датови маркери по колата показваха 98 година. Все пак не сме в България, да си правим каквото ни скимне. Просто не е възможно в Европа да има изискване за стандарт Евро 3, а да монтират двигатели по по-стар стандарт. Става въпрос за ФИАТ, който по това време ако не се лъжа е бил най-големия индустриален гигант в Европа, и мисля че 2 или 3 в света, като се включва пълната дейност, не само автомобилостроенето.
Коментар
-
Stefan Hadjov написа:ogi28b написа:Това е все едно да кажеш че всяко Браво/а от 95-та до 2001 може да бъде също и ТД 100, нищо че него го спират през 1998 ...
Коментар
-
Stefan Hadjov написа:Ако отидеш на Горубляне, ще може да си купиш Браво/а ЖТД 105- 2001-2002 год.Още доказателства да давам ли???
Коментар
-
ogi28b написа:Stefan Hadjov написа:ogi28b написа:Това е все едно да кажеш че всяко Браво/а от 95-та до 2001 може да бъде също и ТД 100, нищо че него го спират през 1998 ...
Коментар
-
ogi28b написа:Просто не е възможно в Европа да има изискване за стандарт Евро 3, а да монтират двигатели по по-стар стандарт.
Коментар
-
ogi28b написа:В аутодата дали има рецепта за баница вита, с 5 яйца? Ако може да ми я пратиш на ЛС? Също се интересувам от техники при отглежданета на Филадендрон. От този момент спирам да чета официалните издания на ФИАТ, и започвам да спя с аутодата под възглавницата.
Коментар
-
Stefan Hadjov написа:ogi28b написа:Да, всяко Браво/а от края на октомври 2000 и нататък е JTD 100 Ако е 105 - то е преди октомври 2000.F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
emzo написа:Stefan Hadjov написа:ogi28b написа:Да, всяко Браво/а от края на октомври 2000 и нататък е JTD 100 Ако е 105 - то е преди октомври 2000.
Коментар
-
Koлега, 3.18 е, но ме интересуват 2 марки - Фиат(моята) и Ситроен (на баща ми).Другите съм ги махнал(скрил) от опциите на програмата Същото съм направил и за годините(скрити са).Eто още един линк:http://www.autodata-online.com/uk/ta...JTD&fuel=DОт това по-вярно .....F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
emzo написа:Koлега, 3.18 е, но ме интересуват 2 марки - Фиат(моята) и Ситроен (на баща ми).Другите съм ги махнал(скрил) от опциите на програмата Същото съм направил и за годините(скрити са).Eто още един линк:http://www.autodata-online.com/uk/ta...JTD&fuel=DОт това по-вярно .....
Коментар
-
Колега няма значение от къде съм я теглил:http://www.autodata-online.com/uk/ta...=DХората за сложили онлайн версия и тя черно на бяло казва, че грешиш.Е нищо де, нормално е, хора сме.F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар