Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Колко конски сили е 1.9 JTD?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ogi28b написа:
    Това е все едно да кажеш че всяко Браво/а от 95-та до 2001 може да бъде също и ТД 100, нищо че него го спират през 1998 ...
    ТД100 се произвежда до 2000 год.а ТД75 до 2002 год.И тогава ги спират от производство.Интересно от къде черпиш тази информация.Аз от къде- ти отговорих.........

Коментар

Да, поне едно сериозно? Горубляне... аутоскаут... Възможно е Аутодата да е по-вярна от официалния каталог за резервни части на ФИАТ ePER ? Сигурно във ФИАТ са мухльовци и са дали верните данни на аутодата, а самите те са публикували грешни, ей така за да стават спорове из форумите ? Има разлика между година на производство и година на първа регистрация, като разликата може да достигне 2-3 години. Пример: При Ники Николов като бях веднъж, дойде 1 колега с ФИАТ Браво ТД 100 ’99 Като поговорихме, се оказа че това всъщност е първата му регистрация през тази година, а всички датови маркери по колата показваха 98 година. Все пак не сме в България, да си правим каквото ни скимне. Просто не е възможно в Европа да има изискване за стандарт Евро 3, а да монтират двигатели по по-стар стандарт. Става въпрос за ФИАТ, който по това време ако не се лъжа е бил най-големия индустриален гигант в Европа, и мисля че 2 или 3 в света, като се включва пълната дейност, не само автомобилостроенето.

Коментар

Stefan Hadjov написа:
        ogi28b написа:
        Това е все едно да кажеш че всяко Браво/а от 95-та до 2001 може да бъде също и ТД 100, нищо че него го спират през 1998 ...
        ТД100 се произвежда до 2000 год.а ТД75 до 2002 год.И тогава ги спират от производство.Интересно от къде черпиш тази информация.Аз от къде- ти отговорих.........
        Е тука вече ме застрелЯ....Докажи с конкретен автомобил: "ето този автомобил, с вин номер ZFA1820000000.... e произведен на 3 юни 2001 година, и е с двигател ТД 75 " Това е единственото аргументирано доказателство!

Коментар

Stefan Hadjov написа:
          Ако отидеш на Горубляне, ще може да си купиш Браво/а ЖТД 105- 2001-2002 год.Още доказателства да давам ли???
          Ако отида на горубляне, 100 процента че ще намеря и бастун в багажника, на пенсионера който я е карал в швейцария! Спри че ще почна да те вкарвам в Бисерите. Изв. за поредните постове

Коментар

За Браво/а разбрахме, а за Пунтото ще може ли инфо?
            Saab 9-3s 2.0 16v TURBO
            Fiat Punto 1.9 JTD

Коментар

ogi28b написа:
              Stefan Hadjov написа:
              ogi28b написа:
              Е тука вече ме застрелЯ....Докажи с конкретен автомобил: "ето този автомобил, с вин номер ZFA1820000000.... e произведен на 3 юни 2001 година, и е с двигател ТД 75 " Това е единственото аргументирано доказателство!
              Не ми е ясно защо спориш.Да не паднеш по гръб.Отвори Аутодата и въпроса се изчерпва.Аз не съм следовател да доказвам с ВИН- номера и др подобни.Когато искам да разбера от кога до кога се произвежда даден модел,отварям Аутодата и си правя справка.А ти само на приказки: не може да бъде,защото ogi мисли по друг начин.Всичко товяа което съм напиосъл го има в АУТОДАТА.На кого да вярвам??На теб или на Аутодата.

Коментар

ogi28b написа:
                Просто не е възможно в Европа да има изискване за стандарт Евро 3, а да монтират двигатели по по-стар стандарт.
                Сега разбирам,че и по това не си наясно.Стандарт Евро 3 става задължителен за производителите в Европа за бензинови коли от 2001 год,а за дизелови от 2003 год.За това Фиат спира производството на ЖТД105 и ТД75 прз 2002 год.Отвори ли Аутодата???Искам да чуя коментара.С бастуна нищо не ми доказваш,освен приказки без смисъл.

Коментар

В аутодата дали има рецепта за баница вита, с 5 яйца? Ако може да ми я пратиш на ЛС? Също се интересувам от техники при отглежданета на Филадендрон. От този момент спирам да чета официалните издания на ФИАТ, и започвам да спя с аутодата под възглавницата.

Коментар

ogi28b написа:
                    В аутодата дали има рецепта за баница вита, с 5 яйца? Ако може да ми я пратиш на ЛС? Също се интересувам от техники при отглежданета на Филадендрон. От този момент спирам да чета официалните издания на ФИАТ, и започвам да спя с аутодата под възглавницата.
                    Отново коментар в стил "бастуна".Очевидно това са ти възможностите за градивен спор.Аутодата е сериозен източник на информация и се ползва в цял свят и всичко което е написано за Фиат е информация подадена от самия Фиат.А това от което се интерисуваш,вероятно ще го намериш в твоите апокрифи.

Коментар

Stefan Hadjov написа:
                      ogi28b написа:
                      Да, всяко Браво/а от края на октомври 2000 и нататък е JTD 100 Ако е 105 - то е преди октомври 2000.
                      Всяко Браво/а JTD,от края на 2000 год до края на 2002 год може да бъде и двата вида JTD100 и JTD105 к.с.Заедно с ТД 75 се произвеждат до края на 2002 год.
                      Интересно колега Хаджов къде го виждаш това ТД75 след 2000г. ??Също така къде го виждаш Браво 2001+г. с JTD105 ?
                      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                        Stefan Hadjov написа:
                        ogi28b написа:
                        Да, всяко Браво/а от края на октомври 2000 и нататък е JTD 100 Ако е 105 - то е преди октомври 2000.
                        Всяко Браво/а JTD,от края на 2000 год до края на 2002 год може да бъде и двата вида JTD100 и JTD105 к.с.Заедно с ТД 75 се произвеждат до края на 2002 год.
                        Интересно колега Хаджов къде го виждаш това ТД75 след 2000г. ??Също така къде го виждаш Браво 2001+г. с JTD105 ?
                        Колега,не знам каква Аутодата ползваш,но като гледам много неща липсват в нея.Липсва даже и бензиновия 1,8,който също се произвежда до 2002 год.Липсва и 1,9ТД75,липсва и ЖТД105.А гледам,че обхвата и е до 2004 год.Аз ползвам 3.16 и 3.18 и там нещата са точно такива каквито ги цитирам.Не си ги измислям.Съжалявам,че имам проблем с РС-то и не мога да ти изпратя копие.Нека някой колега,който разполага с тези издания на Аутодата да цитира ,аналогично на твоето за да се разбере какво е положението.

Коментар

Koлега, 3.18 е, но ме интересуват 2 марки - Фиат(моята) и Ситроен (на баща ми).Другите съм ги махнал(скрил) от опциите на програмата Същото съм направил и за годините(скрити са).Eто още един линк:http://www.autodata-online.com/uk/ta...JTD&fuel=DОт това по-вярно .....
                          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                            Koлега, 3.18 е, но ме интересуват 2 марки - Фиат(моята) и Ситроен (на баща ми).Другите съм ги махнал(скрил) от опциите на програмата Същото съм направил и за годините(скрити са).Eто още един линк:http://www.autodata-online.com/uk/ta...JTD&fuel=DОт това по-вярно .....
                            Колега,не мога да разберя от къде идват тези разлики,но при твоя случай отсъства и модела 1,8/16V,който знам че се прави и след 2000 год.Ще направя всичко възможно да публикувам и моята версия на Аутодата,за да се убедиш че това което излагам не са мои измислици.От къде си теглил тази Аутодата.Моята я имам на дискове-2 бр.

Коментар

Колега няма значение от къде съм я теглил:http://www.autodata-online.com/uk/ta...=DХората за сложили онлайн версия и тя черно на бяло казва, че грешиш.Е нищо де, нормално е, хора сме.
                              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Колега Хаджов, какво стана, още ли смяташ, че ми е дефектна аутодата ? Аз като греша поне си признавам
                                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Working...
                                X