Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Колко конски сили е 1.9 JTD?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ilkor написа:
    74 киловата в продължение на 1 час значи е 74 киловатчасово бравото или 100 конски часове.За последното не е ясно дали са 100 коня за 1 час или 1 кон за 100 часа ... май е все едно
    Направо ме скъса от смях с това.

Коментар

coko_boko написа:колега погледни в талона на колата ти там където пише киловат часа.Тая цифра я умножи по 1.35 и ще получиш колко конски сили ти е автомобила гарантирано с точност например на мойто браво е 74(киловат часа) умножено по 1.35 дава 99.9 yes опаа да моя грешка , умножаваше се по 1.36 .. бравото е 1.9тд
      каквото е били,то е и сега,и каквото пак ще бъде вече е било...

Коментар

Виж как ти направих тунинг - вдигнах ти 1 конска сила - от 99.9 на 100.6 . Приемам поръчки за тунинг.

Коментар

хаха да мерси сека като събера някой лев пак пе мина да ми я тунинговаш
          каквото е били,то е и сега,и каквото пак ще бъде вече е било...

Коментар

Абе стана тя мазана и мешана В този ред на мисли този месец имам 1400 киловатчаса по електромер или умножено по 1,36 около 1904 кончета( де да ги имах и в колицата) ама нейсе... Yellow_Flash_Colorz_PDT_06. Впрочем всеки може да су тунингова електромера. Май с колиците е по-сложно
            A17DTС/S
            Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Re: Колко конски сили е 1.9 JTD?

bagercho написа:
              Не този, който е 80 к.с., другия.Навсякъде пише, че е 105.Тук пишете, че е 105, а в книжката пише, че е 110.На моята Мареа на калника нищо не пише, а на багажника пише само JTD.Скоро видях една, на чийто калник пишеше JTD 105.Последно колко коня е?
              За да знаеш конкретно колко к.с. е твоят двигател - единственият сигурен начин е да провериш по VIN номера ва епер
              VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
              VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
              VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
              VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
              Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Здравейте !Моята марея е JTD 105 к.с - и дори го пише на калника. Имаше нещо с геометрията на турбината - тия от 110 к.с. май бяха с променлив ъгъл на завъртане на лопатките. поздрави,Р.
                Тойота Приус

Коментар

ogi28b написа:
                  Много видове са. Зависи в коя кола са монтирани. В Брава и Браво са по 105, a от края на 2000 година, до края на прозиводството стават по 100..
                  за браво 1.9 ЖТД 100 или 105к.с. е подобрият двигател. каква е разликата между тях и кои е подобре?има ли разлика в обслужванео и намиранео на часи .всяко браво ли след 2000год е 100к.с. или може да е и 105 к.с.?
                  http://www.manutd-bulgaria.com/

Коментар

Обслужването е еднакво.На JTD100 турбината е с променлива геометрия.От гледна точка данък - по-добрия вариант е JTD100JTD100 - Euro3JTD105 - Euro2, което много много тебе не те бърка.Като видиш двигателите можеш да ги разпознаеш, но нямам в момента снимки и на двата.
                    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Да, всяко Браво/а от края на октомври 2000 и нататък е JTD 100 Ако е 105 - то е преди октомври 2000.

Коментар

Eто ти е по-лесен вариант:Ако вляво над съединителя (или по скоро вляво под волана) имаш OBD конектор:значи машината е JTD100
                        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Може ли малко да ми разясните и на мойто JTD какви са му карантиите, колко коня, колко нютонметра е. На някои места съм го срещал из нета да го пишат между 83 и 115к.с. Интересува ме и каква е турбината, на колко бара надува и ако може някоя друга тунинг оферта, но не от някой наш майстор (нищо лично), а от някоя фирма която си се занимава с Фиат като цяло.
                          Saab 9-3s 2.0 16v TURBO
                          Fiat Punto 1.9 JTD

Коментар

ogi28b написа:
                            Да, всяко Браво/а от края на октомври 2000 и нататък е JTD 100 Ако е 105 - то е преди октомври 2000.
                            Всяко Браво/а JTD,от края на 2000 год до края на 2002 год може да бъде и двата вида JTD100 и JTD105 к.с.Заедно с ТД 75 се произвеждат до края на 2002 год.След това се появява Stilo,което може да бъде JTD80 или JTD115 кс.Всички JTD с изключение на 105 са Евро 3 и турбина с променлива геометрия.

Коментар

Колега защо пишеш неверни неща В края на октомври 2000 спира производството на JTD 105 и започва това на JTD 100, специално в Брава/о Или сигурно в завода са си казвали "Я на това браво да сложим ЖТД100, я на онова да сложим ЖТД 105, ей така за разнообразие."Плюс това НЯМА такова Браво или Брава които да са произведени през 2002 година, за това пък си залагам колата! тях ги свалят от линията мисля че в началото на октомври 2001. Това е все едно да кажеш че всяко Браво/а от 95-та до 2001 може да бъде също и ТД 100, нищо че него го спират през 1998 ...

Коментар

ogi28b написа:
                                Колега защо пишеш неверни неща В края на октомври 2000 спира производството на JTD 105 и започва това на JTD 100, специално в Брава/о Или сигурно в завода са си казвали "Я на това браво да сложим ЖТД100, я на онова да сложим ЖТД 105, ей така за разнообразие."Плюс това НЯМА такова Браво или Брава които да са произведени през 2002 година, за това пък си залагам колата! тях ги свалят от линията мисля че в началото на октомври 2001. Това е все едно да кажеш че всяко Браво/а от 95-та до 2001 може да бъде също и ТД 100, нищо че него го спират през 1998 ...
                                Стремя се доколкото мога да не пиша неверни неща.И това което съм написъл,не го правя за да се заяждам с теб.Отвори Аутотада,чукни на Фиат Браво/а и 2002 год.и ще видиш какво ще ти излезе.Разбира се това което съм написъл.Асвен ако те лъжат.Отвори сайта www.autoscout24.de И там ще видиш същото.Ако отидеш на Горубляне, ще може да си купиш Браво/а ЖТД 105- 2001-2002 год.Още доказателства да давам ли???

Коментар

Working...
                                X