ilkor написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колко конски сили е 1.9 JTD?
Collapse
X
-
coko_boko написа:колега погледни в талона на колата ти там където пише киловат часа.Тая цифра я умножи по 1.35 и ще получиш колко конски сили ти е автомобила гарантирано с точност например на мойто браво е 74(киловат часа) умножено по 1.35 дава 99.9 yes опаа да моя грешка , умножаваше се по 1.36 .. бравото е 1.9тдкаквото е били,то е и сега,и каквото пак ще бъде вече е било...
Коментар
-
Абе стана тя мазана и мешана В този ред на мисли този месец имам 1400 киловатчаса по електромер или умножено по 1,36 около 1904 кончета( де да ги имах и в колицата) ама нейсе... Yellow_Flash_Colorz_PDT_06. Впрочем всеки може да су тунингова електромера. Май с колиците е по-сложноA17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Re: Колко конски сили е 1.9 JTD?
bagercho написа:Не този, който е 80 к.с., другия.Навсякъде пише, че е 105.Тук пишете, че е 105, а в книжката пише, че е 110.На моята Мареа на калника нищо не пише, а на багажника пише само JTD.Скоро видях една, на чийто калник пишеше JTD 105.Последно колко коня е?VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
ogi28b написа:Много видове са. Зависи в коя кола са монтирани. В Брава и Браво са по 105, a от края на 2000 година, до края на прозиводството стават по 100..
Коментар
-
Може ли малко да ми разясните и на мойто JTD какви са му карантиите, колко коня, колко нютонметра е. На някои места съм го срещал из нета да го пишат между 83 и 115к.с. Интересува ме и каква е турбината, на колко бара надува и ако може някоя друга тунинг оферта, но не от някой наш майстор (нищо лично), а от някоя фирма която си се занимава с Фиат като цяло.Saab 9-3s 2.0 16v TURBO
Fiat Punto 1.9 JTD
Коментар
-
ogi28b написа:Да, всяко Браво/а от края на октомври 2000 и нататък е JTD 100 Ако е 105 - то е преди октомври 2000.
Коментар
-
Колега защо пишеш неверни неща В края на октомври 2000 спира производството на JTD 105 и започва това на JTD 100, специално в Брава/о Или сигурно в завода са си казвали "Я на това браво да сложим ЖТД100, я на онова да сложим ЖТД 105, ей така за разнообразие."Плюс това НЯМА такова Браво или Брава които да са произведени през 2002 година, за това пък си залагам колата! тях ги свалят от линията мисля че в началото на октомври 2001. Това е все едно да кажеш че всяко Браво/а от 95-та до 2001 може да бъде също и ТД 100, нищо че него го спират през 1998 ...
Коментар
-
ogi28b написа:Колега защо пишеш неверни неща В края на октомври 2000 спира производството на JTD 105 и започва това на JTD 100, специално в Брава/о Или сигурно в завода са си казвали "Я на това браво да сложим ЖТД100, я на онова да сложим ЖТД 105, ей така за разнообразие."Плюс това НЯМА такова Браво или Брава които да са произведени през 2002 година, за това пък си залагам колата! тях ги свалят от линията мисля че в началото на октомври 2001. Това е все едно да кажеш че всяко Браво/а от 95-та до 2001 може да бъде също и ТД 100, нищо че него го спират през 1998 ...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар