Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Питане за Фиат BRAVO

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Питане за Фиат BRAVO

    Здравейте колеги. Мой приятел има BRAVO 1.9 дизел без турбо. Онзи ден сутринта го запали, колата работи 6-7 мин на място и загасна и повече не поиска да запали. Понеже имам някои познания се заех да го оправя. След 2 часа на студа вчера установих че като му напълня горивния филтър колата работи докато не свърши горивото. Продухах маркуча от резервоара до филтъра. Днес ще сменя горивния филтър, но въпроса ми е този модел има ли някаква подкачваща помпа в резервоара?

    #2
    АМи ти сам си намерил отговор на въпроса. След като пълниш филтъра и работи докато не се изпразни значи преди това няма друга помпа. Проверете хубаво всички маркучи за нахлуване на въздух в системата. Чувам, че често проблеми създават и маркучите за връщащото гориво, макар лично аз да не съм се сблъсквал с този проблем.
    www.CarProfi-BG.com
    Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
    Зареждане и ремонт на автоклиматици.
    Най-атрактивните цени в София!

    Коментар


      #3
      намерих проблема, обче техническите ми познания не са достатъчни за отстраняването му. Утре ласото и на майстор . Значи като напълня филтъра и като запали докато работи от помпата започва да тече нафта. Тече точно от онази ос където е закачено жилото на газта. Абв трябва си дизелджия

      Коментар

      Working...
      X