Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Теч от картер на Фиат Браво 1.9 JTD GT

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Теч от картер на Фиат Браво 1.9 JTD GT

здравеите колеги искам да ви попитам дали някои е имал проблем като моя. имам теч от картера на фиата отначало си помислих че е от пропката защото има6е капка масло на нея но я качих на канал и видях че не е от там. и видях 4е тръгва от малко по нагоре там кадето свършва щеката за нивото на маслото но не съм сигорен ако някои може да ми каже дали е от там или просто да даде някакво мнение ще съм му много благодарен мерси

Re: Теч от картер на Фиат Браво 1.9 JTD GT

Praslan написа:
    здравеите колеги искам да ви попитам дали някои е имал проблем като моя. имам теч от картера на фиата отначало си помислих че е от пропката защото има6е капка масло на нея но я качих на канал и видях че не е от там. и видях 4е тръгва от малко по нагоре там кадето свършва щеката за нивото на маслото но не съм сигорен ако някои може да ми каже дали е от там или просто да даде някакво мнение ще съм му много благодарен мерси
    Колега,попринцип картера ти е алуминиев,така че погледни да не си го спукал,ако си я ударил някъде!Също така е възможно да е от гумичката на щеката!Ако се е прецакала е възможно от голямото налягане да хвърля масло и от там!Един съвет:огледай го пак както трябва и пиши!
    ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ

Коментар

На алфата еЖТД с силикон вместо с гарнитура и като не са го намазали както трябва или не са го почистили си тече като лейка. Даже ако е от страната на ролките мята и нагоре. На фиатката не знам как е.
      www.nikiboy.com - чип тунинг, ксенон, 4х4

Коментар

Аз сменях моя картер защото беше пукнат,но при монтажа гумичката на щеката небеше наместена и като я запалих от там хварляше масло.Демонтирах я и я намазах със силикон за гарнитури.
        Fiat Bravo 1.9 jtd 105

Коментар

Working...
        X