здравеите колеги искам да ви попитам дали някои е имал проблем като моя. имам теч от картера на фиата отначало си помислих че е от пропката защото има6е капка масло на нея но я качих на канал и видях че не е от там. и видях 4е тръгва от малко по нагоре там кадето свършва щеката за нивото на маслото но не съм сигорен ако някои може да ми каже дали е от там или просто да даде някакво мнение ще съм му много благодарен мерси
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Теч от картер на Фиат Браво 1.9 JTD GT
Collapse
X
-
Re: Теч от картер на Фиат Браво 1.9 JTD GT
Praslan написа:здравеите колеги искам да ви попитам дали някои е имал проблем като моя. имам теч от картера на фиата отначало си помислих че е от пропката защото има6е капка масло на нея но я качих на канал и видях че не е от там. и видях 4е тръгва от малко по нагоре там кадето свършва щеката за нивото на маслото но не съм сигорен ако някои може да ми каже дали е от там или просто да даде някакво мнение ще съм му много благодарен мерсиФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ
-
На алфата еЖТД с силикон вместо с гарнитура и като не са го намазали както трябва или не са го почистили си тече като лейка. Даже ако е от страната на ролките мята и нагоре. На фиатката не знам как е.www.nikiboy.com - чип тунинг, ксенон, 4х4
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар