стига с тези космически цени бе колеги незнам от къде ги вадите,в ауто+ ремонтния комплект мисля че беше към 60-80лв. като може да се поръча точно това от което имаш нужда,правил съм и дюзи и помпа високо налягане,цените въобще не са тъкива каквито си мислят повечето хора,мога да пусна и снимки на помпата при желание
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Bravo 1.9 JTD
Collapse
X
-
Впточем взех дизел защото мразя да дупча за разни преработки, като газови и метанови уредби Печката ми върви доволно и харчи малко както преди Карам я с алпин дизелна на ОМВ и работата сутрин се изчисти :D съсем леко изпушва сутрин и си затрака на 4 цилиндара без яд .вече имам резервар и половина изгорени с дизела на омв и съм доволен незнаех че нафтата има значение, надявам се да неизлизат повече проблемимненията и ГЪЗовете много си приличат - всеки го има ама не винаги е уместно да го показва
Коментар
-
Да, вземи че я пусни тая тема, колега. Че и аз искам да се науча да си правя дюзите сам. Всичко си правя по колите, както и основен ремонт на двигател, но единствено с дюзи и помпа не съм съм се занимавал и сега навлизам в материята. Иначе удоволствието от хобито с автомобилите не е пълно.Fiat Marea TD100
Коментар
-
VooDoo написа:ogi28b написа:AthlonXP написа:сега като се замисля трябваше да взема тд100 !По опростено, по евтино за подръжка, и може и да е било в по добро техническо състояние, нямаше ел огледал само ел прозорци и централно като екстриFiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power
Коментар
-
Колега, които се е качил от бензин на дизел-не иска да се върне на бензинов автомобил.невероятно-но фактПодкрепям мнението на колегата,при бензиновите автомбили надежноста е по-ниска отколокото при дизеловите.Но собственика на дизелов автомобил трябва да се моли да не влезе дяволчето в мотора,4е става лошо особено при съвременните дизели.Honda HR-V Vtec 4x4 2001g.
Коментар
-
Мисля, че всехме да се заяждаме, при условие, че сам казваш, че дизела е по надежден, защо трябва да се моля ? Да не би като сменяш кабели и свещи да ти излиза евтино ? Все пак предполагам неподуржаш жигула да слагаш свещи от бай ти "Цецо" оргиналното за по 8 лв 4тирите и кабели за 10 лв :D При дизела ако му сменяш редовно масалце и въздушен филтър (това е доста необходимо за турбото) колата не би трябвало да ти изневери. Вероятноста да изгори електроника и при дизела и при бензина е една и съща :D реално погледнато най - натоварения детайл в дизеловия двигател е турбото ! Поздрави :Pмненията и ГЪЗовете много си приличат - всеки го има ама не винаги е уместно да го показва
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар