crush написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Bravo 1.9 JTD
Collapse
X
-
днес ходих в сервиз и там за 70 лв ми смениха горе тройниците за врьщащата нафта и марку4етата, (58 лв са тройниците с марку4етата)и в понеделник ще ходя са центровка на помпа и дюзи, с това проблема ми свърва :Dмненията и ГЪЗовете много си приличат - всеки го има ама не винаги е уместно да го показва
Коментар
-
vsd написа:На jtd има ли какво да се настройва по помпата? И на дюзите какво им се настройва.Колеги я кажете за разпръсквачите. На td100 сигурно се сменят, но на jtd дали се сменят.
Коментар
-
Ти ме уплаши от JTD мотора... Yellow_Flash_Colorz_PDT_40 Тъй като приемам всички твои думи за достоверни, следейки мненията ти, бих искал да те попитам къде може да се извърши проверка на дюзите и да се заменят разпръсквачите на TD100 модела? Моята кола е с този двигател.www.CarProfi-BG.com
Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
Зареждане и ремонт на автоклиматици.
Най-атрактивните цени в София!
Коментар
-
crush написа:Ти ме уплаши от JTD мотора... Yellow_Flash_Colorz_PDT_40 Тъй като приемам всички твои думи за достоверни, следейки мненията ти, бих искал да те попитам къде може да се извърши проверка на дюзите и да се заменят разпръсквачите на TD100 модела? Моята кола е с този двигател.
Коментар
-
Моята машина е внос от Италия Имах тогава избор между бравото което си има климатроник ел огледала там стакла и другите му екстри и браво тд 100 без климатици климатроници абс си без джанти и такива неща, и разликата между 2те беше 1100 лвсега като се замисля трябваше да взема тд100 !По опростено, по евтино за подръжка, и може и да е било в по добро техническо състояние, нямаше ел огледал само ел прозорци и централно като екстримненията и ГЪЗовете много си приличат - всеки го има ама не винаги е уместно да го показва
Коментар
-
AthlonXP написа:сега като се замисля трябваше да взема тд100 !По опростено, по евтино за подръжка, и може и да е било в по добро техническо състояние, нямаше ел огледал само ел прозорци и централно като екстри
Коментар
-
ogi28b написа:AthlonXP написа:сега като се замисля трябваше да взема тд100 !По опростено, по евтино за подръжка, и може и да е било в по добро техническо състояние, нямаше ел огледал само ел прозорци и централно като екстриSEAT Leon Cupra 300
Triumph Street Triple 765 R
Коментар
-
VooDoo написа:ogi28b написа:AthlonXP написа:сега като се замисля трябваше да взема тд100 !По опростено, по евтино за подръжка, и може и да е било в по добро техническо състояние, нямаше ел огледал само ел прозорци и централно като екстриA20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
VooDoo написа:За какво ми е си купувам JTD , ако видимо колата изглежда доста амортизирана.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар