Ето такава тоалетна имам ! ето го проблема с него ! Върви като змей, харчеше малко ! Сега като махнах горе капака и видях, че всичко е обляно с нафта, връщащите маркучи нафтата са здрави !! Проверено 100 % сутрин колата в студовете като я паля, изпушва сурова нафта много жестоко и мени уборото, чат пат 1диния цилиндар изчезва, маслто не го пипа(сигментите са здрави ! ) и няма грам душа докато невдигне температура !Питам тия дюзи някой прави ли ги, и каде да я закарам гарантирано да я оправят !Много я обичам, ама тоя проблем ме мъчи вече 2 месеца и става все по нетарпимо Благодаря Ви!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Bravo 1.9 JTD
Collapse
X
-
До вчера работеше, а днес не? Как по-точно се случи?www.CarProfi-BG.com
Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
Зареждане и ремонт на автоклиматици.
Най-атрактивните цени в София!
-
crush написа:До вчера работеше, а днес не? Как по-точно се случи?мненията и ГЪЗовете много си приличат - всеки го има ама не винаги е уместно да го показва
Коментар
-
Свети лампата за дюзите после си гасне, да сипвал съм нафта която не е от бензиностанция и то много пъти, от филтара нетече, от помпата също, само от 1 от дюзите (на 3ти цилиндар) и наводнява навсякаде.мненията и ГЪЗовете много си приличат - всеки го има ама не винаги е уместно да го показва
Коментар
-
AthlonXP написа:Свети лампата за дюзите после си гасне, да сипвал съм нафта която не е от бензиностанция и то много пъти, от филтара нетече, от помпата също, само от 1 от дюзите (на 3ти цилиндар) и наводнява навсякаде.
Коментар
-
i4kin написа:Аз като взех мойто Браво,първото нещо което ми казаха е следното:ТАЗИ КОЛА ТРЯБВА ДА Я КАРАШ САМО С КАЧЕСТВЕНА НАФТА....!!!! ...Като нямаш пари,ще се варви пеш!!мненията и ГЪЗовете много си приличат - всеки го има ама не винаги е уместно да го показва
Коментар
-
AthlonXP написа:i4kin написа:Аз като взех мойто Браво,първото нещо което ми казаха е следното:ТАЗИ КОЛА ТРЯБВА ДА Я КАРАШ САМО С КАЧЕСТВЕНА НАФТА....!!!! ...Като нямаш пари,ще се варви пеш!!
Коментар
-
Airfan написа:AthlonXP написа:i4kin написа:Аз като взех мойто Браво,първото нещо което ми казаха е следното:ТАЗИ КОЛА ТРЯБВА ДА Я КАРАШ САМО С КАЧЕСТВЕНА НАФТА....!!!! ...Като нямаш пари,ще се варви пеш!!мненията и ГЪЗовете много си приличат - всеки го има ама не винаги е уместно да го показва
Коментар
-
А защо да трябва да сменяш дюза, след като колега от форума беше споделил, че се сменят разпръсквачите? Поправете ме ако греша, казвам го по спомени. Говереше се нещо за разпръсквачи делфи...www.CarProfi-BG.com
Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
Зареждане и ремонт на автоклиматици.
Най-атрактивните цени в София!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар