всичко си беше наред но след разкачане на акумулатора установих че не ми работят - централното, ел стаклата, реотана на задното стакло и осветлението в купето при отваряне на врата( иначе ръчно светва).проверих предпазителите един по един ,тези до волана в ляво и тези силовите до айбиеса, всички са здрави.....ако някои може да помогне с нешто ......примерно има ли другаде предпазители....кое реле включва тези нешта....поздрав на всички
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
помогнете моля- мареа 1,9 jtd
Collapse
X
-
Провери ли предпазителите които са НАД таблото с предпазители, в две колонки по 6 предпазителяса, зад декоративна пластмасова решетка? Един от тях предпазва A.B.I. Control Unit или казано с други думи - онова което включва тези неШТа.Виж на всяка цена тази тема, и добре дошъл във форума.
-
Не ми е приятно да ти кажа че може ABI-блока да ти е гръмнал. На мареа някой друг ще ти каже къде е, май е монтиран под задните седалки. На Брава/о е зад жабката. То е блок който управлява посочените от теб неща, в него са платки, схеми, релета.... следва колегата Rokambol. Пробвал ли си когато пишеш на фонетична, да натиснеш бутона на клавиатурата който е вляво от единицата, под Escape-а? Пробвай да видим коя буква ще се изпише?
Коментар
-
да това е "ч" , вчера беше наред, ама днес като го натисна ме прехварля на друга позиция затова употребих 4.....не изтарпях и преди малко проверих захранването , до всички предпазители идва напрежение, само два нямат ,това са - от долниа блок без решетките, най горния ред ,от ляво на дясно първия и втория- не знам за какво са обаче....
Коментар
-
аз на твое място бих отишъл на "доктор",успехMULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
"Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12
Коментар
-
Виж модулите под задна дясна седалка. Също модулите в жабката и под нея.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар