Вчера гледах едно браво 1,9 ЖТД. Като го запалих лампичката кадето е за подгряване не изгасна.После говорех с човека които я продава и той ми вика за една дюза не работела.Аз от прочетеното в форума знам че тая лампа мига когато е изгоряла някоя свещ.кое е вярното сега ? Ако е дюза колко ще струва ремонта ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Питане за лампичката реотан
Collapse
X
-
колата я гледах в една авокъща за продан.Тоя кадето я продава го познавам и така каза че дюза има която не работи. Лампичката среотана мига а не свети постоянно.Ся се чудя какво да правя да я взимам ли колата или не. а пък тоя ми я дава на добра цена и много се чудя дали да рискувам да я взема.
Коментар
-
Естествено че я взимай веднага ако само това и кусура, но отбий от цената, защото свещите струват най-малко 40 лева грубо, а ако са бош или беру, може би над 100 лева отива сметката, без цена на труда за смяна. А те са на е=ем-ти-мястото, така че може да ти искат и 30-40-50 лева за труд. Но ако пък само една свещ не бачка, може да не се притесняваш чак до другата зима, с 3 свещи ще си палиш като пич, а ЖТД пали при минусови температури дори и без свещи.
Коментар
-
emzo написа:В Зарата ли е колата ?Това, че мига значи, че някоя свещ си е заминала.Моята има за смяна и мига по същия начин.Задължително и виж термостата, че то си е направо консуматив :Dogi28b написа:Естествено че я взимай веднага ако само това и кусура, но отбий от цената, защото свещите струват най-малко 40 лева грубо, а ако са бош или беру, може би над 100 лева отива сметката, без цена на труда за смяна. А те са на е=ем-ти-мястото, така че може да ти искат и 30-40-50 лева за труд. Но ако пък само една свещ не бачка, може да не се притесняваш чак до другата зима, с 3 свещи ще си палиш като пич, а ЖТД пали при минусови температури дори и без свещи.
Коментар
-
Виж дали има помпа, ако е SX изпълнение, по-вероятно е да няма ABS.http://i.data.bg/08/12/03/1276013_orig.jpg някъде в ограденото има помпа с 4 метални тръбички.За GT изпълнението има и лети 15"ки, кожен волан и не се сещам какво още.F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар