Преди 3 дена си взех пунталак 2001 1.9 jtd . Всичко му е ОК, карах го на сервиз, човека ми е приятел каза че колата е супер да си я карам със здраве Тъй като не съм много на ясно с дизелите, искам да попитам нормално ли е след като дам на контакт и светне онзи индикатор с вълничките за подгряване на свещите и съответно след спирането му след 2 секунди, после пак да започне да мига ? Без значение дали запаля или не. Мига няколко пъти и спира. Да не би да има нужда от смяна на някоя свещ? А колко трябва да са оборотите на място ? на 900 работи при мен ?!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за подгряването на свещите
Collapse
X
-
Оборотите ги приемаме, че са ок. Трябва да са около 850-900. Реотана ти свети заради неработеща свещ - подменяш или четирите или само нея. Но ако ще се разглобява - по добре и четирите. Моят съвет е да си вземеш свещи Денсо.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
-
Оборотите ги приемаме, че са ок. Трябва да са около 850-900. Реотана ти свети заради неработеща свещ - подменяш или четирите или само нея. Но ако ще се разглобява - по добре и четирите. Моят съвет е да си вземеш свещи Денсо.И мойте свещи са "Денсо",така че и аз ти ги препоръчвам!!!Bravo 1.9 JTD със 105 магаренца!
Пътят не е мястото,където можеш да покажеш агресивността си...
Коментар
-
nikitoo написа:значи смяна... мога ли да карам така с 3 работещи и една не ? и колко време ? а някаква ориентировъчна цена на новите свещи?мерси за бързия отговор
Коментар
-
ogi28b написа:nikitoo написа:значи смяна... мога ли да карам така с 3 работещи и една не ? и колко време ? а някаква ориентировъчна цена на новите свещи?мерси за бързия отговор
Коментар
-
Изчакай, хей го лятото къде е. Няма да се плашиш. Пък може и да нямаш нито една работеща свещ, утре да стане -17 и да задържи така 1 седмица, пък и горивото леко да стегне и да не впръсква добре, и тогава ще ходиш с градския транспорт да си вършиш работата да речем.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
- 1 like
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар