Здравейте колеги да се оплача и да се посъветвам с вас.Колата ми поддържа 1000-1100 оборота в повечето време на свободна.Понякога си е ОК около 800-850, но ми зачестиха високите обороти и като че ли придърпва леко.От какво може да е това, а пък и се запъва да пали понякога иска газ и това с паленето от днес взе да се проявява.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
1000-1100 оборота, нормално ли е това?
Collapse
X
-
Нещо с вакума който управлява обогатитела става.Има едно жило което трябва да е опънато като стартираш и в последствие след достигане на определена темп.се освобождава.Ще потърся снимка да онагледя какво имам в предвид.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Аз съм с двигателя от подписа и мисля че са ни почти еднакви моторите, и при мога да те уверя че оборотите изобщо не шават, и изобщо не е нормално да шават! Както каза торнадо - най-вероятно в обогатителя и трябва да се провери тая система дали ти работи както трябва. Аз имам схема мисля за нея но за палиото.Fiat Palio Weekend TD70
ПО ВАЖНОТО ОТ РАЗДЕЛ "ДИЗЕЛ"
Коментар
-
Е то нямам думи просто за оборотите днес не ми е правела маневри.Но вчера отказа да запали.Дойде един познат отвори ми отзад резервоара изскара поплавъка и има една цедка откъдето минава засмуканата нафта.Оказа се че тя е задръстена от шибаните добавки, който са и слагали, едни черни гадни утайки като изгоряло масло бяха.Та изчистихме обезвъдушихме запали си и поне днес не ми придърпа никъде.Та колеги внимавайте с тия добавки или си чистете цедката от време на време защото само главоболия може да ви докара в тоя студ.Bravo TD_100 GT
Коментар
-
Maver написа:Е то нямам думи просто за оборотите днес не ми е правела маневри.Но вчера отказа да запали.Дойде един познат отвори ми отзад резервоара изскара поплавъка и има една цедка откъдето минава засмуканата нафта.Оказа се че тя е задръстена от шибаните добавки, който са и слагали, едни черни гадни утайки като изгоряло масло бяха.Та изчистихме обезвъдушихме запали си и поне днес не ми придърпа никъде.Та колеги внимавайте с тия добавки или си чистете цедката от време на време защото само главоболия може да ви докара в тоя студ.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
аиди бе добавките не задраствали затова пижо 306 ХДИ мотора седи хварлена колата в една авто къща слагаха му добавки и му ... майката като го отворихме всички боклуци от резеровара отишле в дюзите ( за тези който не знаят цена на 1та дюза е близо 800лв. )Subaru B9 tribeca 3.0
Peugeot 307 04
Ex:Alfa Romeo 1,4 T.Spark 103hp 98''
Fiat Brava 1.6 16V 103
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар