Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Не купувайте подгревни свещи ISKRA

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

vensai написа:
    Сега говорих с тях и е 14 лв бройката
    Не се чуди, а отиди на място, и питай. Февруари смених моите, по 9 и нещо бяха, от магазина на цар Симеон.
    00' Bravo 105 JTD

Коментар

Аз лично не карам дизел,но брат ми кара само дизели и лични и служебни.При всичките си дизели използва само Искра,поради доказалата надеждност и безпроблемност марка!Пример-106 хил км. за 8г. с тези свещи на некъв ситроен 1,5 d.Мисля,че е достатъчно показателно.
      Fiat Brava 1.2,16в

Коментар

BO написа:
        4api написа:
        С искра съм вече точно 2 години и 4 месеца,без проблеми,и единствената разлика от боша е че подгряването е по бавно
        Как го разбра това?
        Ами колега преди искрата бях с БОШ и подгряването ми беше някаде кам 2,3,зимата 4,5 секунди докато сега чакам по 5-6 даже и по 10 секунди зимно време

Коментар

4api написа:
          BO написа:
          4api написа:
          С искра съм вече точно 2 години и 4 месеца,без проблеми,и единствената разлика от боша е че подгряването е по бавно
          Как го разбра това?
          Ами колега преди искрата бях с БОШ и подгряването ми беше някаде кам 2,3,зимата 4,5 секунди докато сега чакам по 5-6 даже и по 10 секунди зимно време
          Минута мълчание дет се вика!
          Fiat Marea TD100

Коментар

Преди около 2 години купувах за моята Искра ми излязоха около 8 лева бройката, сега цените доста са скочили - някъде около 14-15 лева е едната.Да не се чудите.
            Alfa 147 1.9 JTDm '07 Q2 - хем червена, хем пуши черно;Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
            ex. Alfa 155 1.7 '93 ### ex, Alfa 147 1.9 JTDm '03 R.I.P. ###Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001,

Коментар

goro71 написа:
              Мойте са купувани юни месец тая година от ,,Косер" на ,,Раковска" и бяха по 9.25 лв.
              Ми не знам, туко що говорих с тях и на Раковска пак са по 14 лв бройката Ако имате някакви други контакти
              Alfa Romeo 147 2004 mJetd

Коментар

vensai написа:
                goro71 написа:
                Мойте са купувани юни месец тая година от ,,Косер" на ,,Раковска" и бяха по 9.25 лв.
                Ми не знам, туко що говорих с тях и на Раковска пак са по 14 лв бройката Ако имате някакви други контакти
                Колега, времето, което си загубил да се обаждаш + цената за разговорите, които ще направиш + нервите, които няма кой да ти плати, до сега са ти надхвърлили цената на свещите, които са ти определили в предходния магазин. 4 х 5 лв са 20 лв - за 20 лв се мъчиш, нервиш, губиш време - просто не си заслужава.

Коментар

Закупени януари 2009 година, от ,,Косер" В.Търново подгревни свещи "Искра" за Пунто TD60 МК1 Сменени същият месец, и от тогава никакви проблеми. Давал съм препоръки на познати за тази марка.До сега почти две години никой не ми се е оплакал да има проблеми.п.п. между другото въпреки, че съм доволен от марката "Искра", не мога да кажа същото за обслужванито в м-н на ,Косер"Който им е hr manager е яко в джаза
                  АЗ НЕ ИСКАМ ПРОДУКТИТЕ НА МОНСАНТО В БЪЛГАРИЯ!

Коментар

Airfan написа:
                    vensai написа:
                    goro71 написа:
                    Колега, времето, което си загубил да се обаждаш + цената за разговорите, които ще направиш + нервите, които няма кой да ти плати, до сега са ти надхвърлили цената на свещите, които са ти определили в предходния магазин. 4 х 5 лв са 20 лв - за 20 лв се мъчиш, нервиш, губиш време - просто не си заслужава.
                    E така е но все пак исках да видя - знаете че има хора които доста голяма надценка си слагат само защото са готини Все пак ги взех на 14 лв

Коментар

И аз съм доволен от свещи Искра закупени сложени февруари тази година в големите студове.Купих ги с отстъпка от Александър-Ауто тук в Бургас и ми стъпиха на 8лв бройка.Първо влязох в Косер и момичето като гледа на компа пет часа ми каза,че скоро нямало да има подгревни свещи с тази марка.На въпроса какво точно разбира "под скоро" с ехидна усмивка ми беше казано-"лятото като се стопли времето" .И аз съм работил известно време в магазин за авточасти и ако бях го казал това на клиент моментално щях да бъда уволнен без последна заплата и куп неустойки.В Бургас "Косер" и "Александър-Ауто" са врата до врата и някой път като съм ходил да си купувам някои части за Фиата продавачите от Александъра ходят да питат тези от Косер дали ги имат в наличност .Беше ми изгоряла само една свещ на четвърти цилиндър Беру,но ги смених комплект.До този момент пали само като и покажа ключа.
                      EX...Fiat Marea JTD 150+ Сега Опел Вектра 1.6 16в и Мазда Трибют 2.0 бензин/газ

Коментар

tyo написа:
                        п.п. между другото въпреки, че съм доволен от марката "Искра", не мога да кажа същото за обслужванито в м-н на ,Косер"Който им е hr manager е яко в джаза
                        itan75 написа:
                        Първо влязох в Косер и момичето като гледа на компа пет часа ми каза,че скоро нямало да има подгревни свещи с тази марка.На въпроса какво точно разбира "под скоро" с ехидна усмивка ми беше казано-"лятото като се стопли времето" .И аз съм работил известно време в магазин за авточасти и ако бях го казал това на клиент моментално щях да бъда уволнен без последна заплата и куп неустойки.
                        Малко е ОФТОПИК, но имайки предвид, че фирмата "Косер" продава авточасти и за любимата ни марка....Явно в цяла България, човешките им ресурси са зле
                        АЗ НЕ ИСКАМ ПРОДУКТИТЕ НА МОНСАНТО В БЪЛГАРИЯ!

Коментар

За 2.4Jtd 150к.с началото на лятото свещите с отстъпката бяха по 5лв и някакви ст. от Косер.В София в централният склад а и в останалите магазини всичко е 6.По скоро си зависи на кой глупак сте попаднали в даден магазин на дадена фирма.

Коментар

chaveto написа:
                            За 2.4Jtd 150к.с началото на лятото свещите с отстъпката бяха по 5лв и някакви ст. от Косер.В София в централният склад а и в останалите магазини всичко е 6.По скоро си зависи на кой глупак сте попаднали в даден магазин на дадена фирма.
                            Мамкаму ако е така

Коментар

време на подрев

Времето на подгряване независи от марката а от релето. Има свещи който са с допълнителна пощност. Мога да Ви предложа в магазини на НИКО66, там имат много добри и на супер цена.
                              Фиат МАРЕА 1.9 ТД100
                              харчи: DOSTA

Коментар

Смених ги най накрая и мой те свещи с Искра :D Имах обаче следния проблем - оказа се че от завода на фият до 99 година 11 месец слагат от тези които се захваща обувката на свеща с гайка а след това вече са със съвсем други обувки и самите свещи като цяло са еднакви но в най горната час са различни и обувката се щрака за тях. За съжаление не се предлагат Искра с новия тип захващане, докато от Беру, Бош и т.н. се предлагат. Аз обаче преправих обувките като удължех кабела на обувките и сложих нови и ги стегнах с гайката :D за сега не забелязвам проблеми и всичко е точно, проблема е че е ограничено мястото и много неща трябва да се разместват за да има достъп

Коментар

Working...
                                X