vensai написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Не купувайте подгревни свещи ISKRA
Collapse
X
-
BO написа:4api написа:С искра съм вече точно 2 години и 4 месеца,без проблеми,и единствената разлика от боша е че подгряването е по бавно
Коментар
-
4api написа:BO написа:4api написа:С искра съм вече точно 2 години и 4 месеца,без проблеми,и единствената разлика от боша е че подгряването е по бавноFiat Marea TD100
Коментар
-
vensai написа:goro71 написа:Мойте са купувани юни месец тая година от ,,Косер" на ,,Раковска" и бяха по 9.25 лв.
Коментар
-
Закупени януари 2009 година, от ,,Косер" В.Търново подгревни свещи "Искра" за Пунто TD60 МК1 Сменени същият месец, и от тогава никакви проблеми. Давал съм препоръки на познати за тази марка.До сега почти две години никой не ми се е оплакал да има проблеми.п.п. между другото въпреки, че съм доволен от марката "Искра", не мога да кажа същото за обслужванито в м-н на ,Косер"Който им е hr manager е яко в джаза
Коментар
-
Airfan написа:vensai написа:goro71 написа:Мойте са купувани юни месец тая година от ,,Косер" на ,,Раковска" и бяха по 9.25 лв.Alfa Romeo 147 2004 mJetd
Коментар
-
И аз съм доволен от свещи Искра закупени сложени февруари тази година в големите студове.Купих ги с отстъпка от Александър-Ауто тук в Бургас и ми стъпиха на 8лв бройка.Първо влязох в Косер и момичето като гледа на компа пет часа ми каза,че скоро нямало да има подгревни свещи с тази марка.На въпроса какво точно разбира "под скоро" с ехидна усмивка ми беше казано-"лятото като се стопли времето" .И аз съм работил известно време в магазин за авточасти и ако бях го казал това на клиент моментално щях да бъда уволнен без последна заплата и куп неустойки.В Бургас "Косер" и "Александър-Ауто" са врата до врата и някой път като съм ходил да си купувам някои части за Фиата продавачите от Александъра ходят да питат тези от Косер дали ги имат в наличност .Беше ми изгоряла само една свещ на четвърти цилиндър Беру,но ги смених комплект.До този момент пали само като и покажа ключа.EX...Fiat Marea JTD 150+ Сега Опел Вектра 1.6 16в и Мазда Трибют 2.0 бензин/газ
Коментар
-
tyo написа:п.п. между другото въпреки, че съм доволен от марката "Искра", не мога да кажа същото за обслужванито в м-н на ,Косер"Който им е hr manager е яко в джазаitan75 написа:Първо влязох в Косер и момичето като гледа на компа пет часа ми каза,че скоро нямало да има подгревни свещи с тази марка.На въпроса какво точно разбира "под скоро" с ехидна усмивка ми беше казано-"лятото като се стопли времето" .И аз съм работил известно време в магазин за авточасти и ако бях го казал това на клиент моментално щях да бъда уволнен без последна заплата и куп неустойки.
Коментар
-
chaveto написа:За 2.4Jtd 150к.с началото на лятото свещите с отстъпката бяха по 5лв и някакви ст. от Косер.В София в централният склад а и в останалите магазини всичко е 6.По скоро си зависи на кой глупак сте попаднали в даден магазин на дадена фирма.Alfa Romeo 147 2004 mJetd
Коментар
-
Смених ги най накрая и мой те свещи с Искра :D Имах обаче следния проблем - оказа се че от завода на фият до 99 година 11 месец слагат от тези които се захваща обувката на свеща с гайка а след това вече са със съвсем други обувки и самите свещи като цяло са еднакви но в най горната час са различни и обувката се щрака за тях. За съжаление не се предлагат Искра с новия тип захващане, докато от Беру, Бош и т.н. се предлагат. Аз обаче преправих обувките като удължех кабела на обувките и сложих нови и ги стегнах с гайката :D за сега не забелязвам проблеми и всичко е точно, проблема е че е ограничено мястото и много неща трябва да се разместват за да има достъпAlfa Romeo 147 2004 mJetd
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар