Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Не купувайте подгревни свещи ISKRA

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Има супер отзиви за Искра от потребители тук.Т.е. може да купиш най-скъпото и утре да ти изгорят.Ти си решавай.А дали ще сложиш алпин - все тая, особено сега лятото.
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

На алпина му е повисок октана заради добавката дето му слагат .Един път,карах докато неми светне лампата за горивото,и после напалних резервоара с алпинче и си се усеща разликата. ПОЗДРАВИ!!!пп-ЗА СВЕЩИТЕ не мисля да слагам искра,работя на ЦАР СИМЕОН и никои неми ги препорачва --- "ЗЕМИ СИ НЕЩО ПО НАДЕЖНО "
      Bravo 2.0 Multijet 165 2009

Коментар

danzel-jtd написа:
        На алпина му е повисок октана заради добавката дето му слагат .Един път,карах докато неми светне лампата за горивото,и после напалних резервоара с алпинче и си се усеща разликата. ПОЗДРАВИ!!!пп-ЗА СВЕЩИТЕ не мисля да слагам искра,работя на ЦАР СИМЕОН и никои неми ги препорачва --- "ЗЕМИ СИ НЕЩО ПО НАДЕЖНО "
        Точно защото "вземи си нещо по-надеждно" е стимул да си вземеш Искра.А и малко октана е минал покрай дизеловото гориво.
        A20DTH ЖТД ама не баш
        1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
        Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Освен "октана" ще му е трудно да си сипе такъв в момента, освен ако няма туби в мазето :D
          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Разбра ме какво искам да кажа с "октана" ,нали???А и за какво са ти туби ,сипваш за 30-40 лв.и караш 200км,нафта остава и пак сипваш 30-40 лв и пак караш 200 км......и така винаги ще имаш в резервоара нафтичка с висок октан
            Bravo 2.0 Multijet 165 2009

Коментар

danzel-jtd написа:
              Разбра ме какво искам да кажа с "октана" ,нали???А и за какво са ти туби ,сипваш за 30-40 лв.и караш 200км,нафта остава и пак сипваш 30-40 лв и пак караш 200 км......и така винаги ще имаш в резервоара нафтичка с висок октан
              Какви октани, какви пет лева!?!??! Тази тема не беше ли за подгряващи свещи Искара?
              Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

От всичко което изчетох мисля и аз да си сложа Искра Само не разбрах от къде мога да си взема на добри пари и да не са ментакис http://vbox7.com/play:0421c7a0 иначе ето какво прави колата
                Alfa Romeo 147 2004 mJetd

Коментар

Косер, това е вносителя до колкото знам. Ако ползваш отстъпка може да ти дойдат на много малко пари.

Коментар

С Искра съм повече от 3 години. Никакви проблеми.

Коментар

Аз смених подгревната свещ на 4 цилиндър с Искра преди около 2 месеца и за момента няма проблеми, догодина възнамерявам да сменя всичките с Искра :D.
                      Fiat Stilo 1.9 JTD 2003г.

Коментар

С искра съм вече точно 2 години и 4 месеца,без проблеми,и единствената разлика от боша е че подгряването е по бавно

Коментар

4api написа:
                          С искра съм вече точно 2 години и 4 месеца,без проблеми,и единствената разлика от боша е че подгряването е по бавно
                          Как го разбра това?
                          A20DTH ЖТД ама не баш
                          1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                          Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

chaveto написа:
                            Косер, това е вносителя до колкото знам. Ако ползваш отстъпка може да ти дойдат на много малко пари.
                            Сега говорих с тях и е 14 лв бройката От къде мога да ги намеря още по евтино Разбрах че на Цар Симеон до Билата имало някакъв магазин за по 9.50 бр. с телефони ще е най добре
                            Alfa Romeo 147 2004 mJetd

Коментар

Взимай ги от Косер и това е, ти докато обиколиш София, пак ще ти стъпят на същите пари.
                              Fiat Stilo 1.9 JTD 2003г.

Коментар

Мойте са купувани юни месец тая година от ,,Косер" на ,,Раковска" и бяха по 9.25 лв.
                                Маренго 1.9Jtd-110 2002

Коментар

Working...
                                X