Здравейте, колеги!Днес за четвърти път от около 4 месеца, колата ми изгасна при ускорение.Случката беше следната чакам си на кръстовище, газ на първа до около 3400-3600 оборота, смяна втора пак до около 3500 ооборота и при смяната на на скоростта на трета колата вече изгасна. Спрях в дясно завъртях да запаля и въртя-въртя-въртя и най-накрая запали (все едно е засмукала въздух и се обезвъздушаваше). Май наистина беше засмукала въздух, но знам ли....Предните ми случки бяха пак газ на първа до около 3500-3600 оборота и при смяната на втора колата беше изгаснала и пак въртях доста докато запали.Да отбележа, че съм сменил маркучите за обратна нафта преди две седмици, имам гумена круша с клапан и пропуска нафта в едната посока (то май други гумени круши няма, но да отбележа :D ), маркучите за нафта са сменени също. Сондата в резервоара също я отварях, но нямаше кой знае колко боклуци. Какво става не знам? Другата седмица ще взема да сменя горивния филтър и ще огледам дали пък проблема не е от филтърната част. Вие да имате някакви идеи?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
При ускорение с високи обороти на 1-ва и 2-ра гасне!
Collapse
X
-
Re: При ускорение с високи обороти на 1-ва и 2-ра гасне!
doofiat написа:Здравейте, колеги!Днес за четвърти път от около 4 месеца, колата ми изгасна при ускорение.Случката беше следната чакам си на кръстовище, газ на първа до около 3400-3600 оборота, смяна втора пак до около 3500 ооборота и при смяната на на скоростта на трета колата вече изгасна. Спрях в дясно завъртях да запаля и въртя-въртя-въртя и най-накрая запали (все едно е засмукала въздух и се обезвъздушаваше). Май наистина беше засмукала въздух, но знам ли....Предните ми случки бяха пак газ на първа до около 3500-3600 оборота и при смяната на втора колата беше изгаснала и пак въртях доста докато запали.Да отбележа, че съм сменил маркучите за обратна нафта преди две седмици, имам гумена круша с клапан и пропуска нафта в едната посока (то май други гумени круши няма, но да отбележа :D ), маркучите за нафта са сменени също. Сондата в резервоара също я отварях, но нямаше кой знае колко боклуци. Какво става не знам? Другата седмица ще взема да сменя горивния филтър и ще огледам дали пък проблема не е от филтърната част. Вие да имате някакви идеи?Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
-
при всички положения си имал някакьв проблем с горивната системакогато оборотите са високи и помпата смуче яко като стара кур.а дебита не и стига и просмуква от дори и наи-малкия незабелижим проблемпримерно незатегната добре скоба на мьркучле която в деиствителност като я поледнеш нито е разхлабена нито е влажнаили пробката на филтьранещо по горивната система ти куцатунинговам си колите за удоволствие
някои с турбо други с чип
Коментар
-
Re: При ускорение с високи обороти на 1-ва и 2-ра гасне!
doofiat написа:Здравейте, колеги!Днес за четвърти път от около 4 месеца, колата ми изгасна при ускорение.Случката беше следната чакам си на кръстовище, газ на първа до около 3400-3600 оборота, смяна втора пак до около 3500 ооборота и при смяната на на скоростта на трета колата вече изгасна. Спрях в дясно завъртях да запаля и въртя-въртя-въртя и най-накрая запали (все едно е засмукала въздух и се обезвъздушаваше). Май наистина беше засмукала въздух, но знам ли....Предните ми случки бяха пак газ на първа до около 3500-3600 оборота и при смяната на втора колата беше изгаснала и пак въртях доста докато запали.Да отбележа, че съм сменил маркучите за обратна нафта преди две седмици, имам гумена круша с клапан и пропуска нафта в едната посока (то май други гумени круши няма, но да отбележа :D ), маркучите за нафта са сменени също. Сондата в резервоара също я отварях, но нямаше кой знае колко боклуци. Какво става не знам? Другата седмица ще взема да сменя горивния филтър и ще огледам дали пък проблема не е от филтърната част. Вие да имате някакви идеи?Fiat Bravo 1.9 TD 100 FOREVER вече го няма ;(;(;(
п. п. продава се на части 0894719091 http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=512287#512287
Ланча Либра 2.4 JTD - истината от която боли
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар