Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем с ДЕБИТОМЕРА или нещо друго.МОЛЯ Помогнете

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Проблем с ДЕБИТОМЕРА или нещо друго.МОЛЯ Помогнете

Здравейте,скоро си пуснах колата за продажба,дойде един човек...покара я и ми каза.."Абе човек нещо не то върви Фиатката.Останах изненадан,понеже явно и бях свикнал,пък и не съм я натискал повече от 3 хил. оборота,Но няистина след 3500 оборота се спъва.Прегледах форумите и откачих буксата на дебитомера .............а колата ХВРЪКНА но малко попушва.След това се позадълбочих във писанията във форумитемите,където прочетох как точно се замерва МАФ чудото,след замерванията,които ми направиха се оказа че всичко е ОК НО: 5-тия ПИНТ в нормално състояние ми е 1,8 а би следвало да е (1.9 до 2.2)СЛЕД рязко подаване на ГАЗ стойностите достигат до 3.00-3.20 а би трябвало да бъде (4,2 до 4, Чистих го но без никаква промяна!!!!!!!!!Незнам това какво означава?Ако е изгорял ми казаха че не помръдвали много стойностите.АБЕ НЕЗНАМ,НЯКОЙ АКО МОЖЕ ДА ПОМОГНЕ......ЩЕ ПОЧЕРПЯ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО........

Не става ясно какво точно си чистил. Сваля ли дебитомера да го чистиш, и ако си го свалял с какво го чисти?

Коментар

Дебитомера чистих с препарат за чистене на стъкла,след това го продухаха с въздух под налягане.Поне така пишеше в един форум,

Коментар

nikicska написа:
        Поне така пишеше в един форум,
        В някой друг форум може да пише с короселин или спрей за карбуратори В ония форум дето си чел, ако пишат и за продухване на катализатори с олио, бягай далече от него

Коментар

Купи си нов дебитомер-149лв е.
          FIAT PUNTO GT1 Kyron 2000xdi nisan serena 1.6

Коментар

В някой друг форум може да пише с короселин или спрей за карбуратори
            Е айде кажете ако имате мнение по моят проблем????????????

Коментар

Покарай с разкачен дебитомер и виж има ли разлика.
              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Да направо излита!!!!!!!

Коментар

nikicska написа:
                  Е айде кажете ако имате мнение по моят проблем????????????
                  Колегата го е казал вече:
                  tinalex написа:
                  Купи си нов дебитомер-149лв е.
                  Ако се поразтърсиш, може да ти изпадне и по-евтин. Звънни в нико 66, няма да сбъркаш.

Коментар

Не е проблем да си купя нов.Но искам да съм 100% сигурен че проблема идва точно от него....мамица.......та му

Коментар

Еми нали ти казахме как да го установиш.
                      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Нещо не ви разбрах как да го установя??????????Струва ми се прочел добре първият ми пост.Значи:+С дебитомер колата ми се пъне след 3500 оборота.+Без деботимер лети(т.е с изключен)+При замерване отчита стойности,не точно тези които трябва но приблизителни(стойностите съм описал многфо добре в началото).което ме навежда на мисълта че може пък и да е здрав+ВИЕ КАКВО МЕ СЪВЕТВАТЕ??????????

Коментар

За трети и надявам се последен път - ДЕБИТОМЕР!

Коментар

Working...
                          X