Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Картер БРАВО 1.9 тд 75

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Картер БРАВО 1.9 тд 75

Здравеите колеги.Днеска одарих картера и по то4но там кадето е пробката..... и вапроса ми е каде в Пловдив и колко може да ми струва да се оправи завариават ли ги или направо нов капак (Алуминиев е капака)

Заварява се на аргон и внимавай да не ти вкарат пробката по навътре от нормалното.
    --Старата ръжда любов не хваща!--
    156 sportwagon 1,9 jtd 115
    ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

ПРОБКАТА ИА НИАМА 6А ГО ЗАВАРИАВАТ ЦЕЛИА

Коментар

4api написа:
        Моят го заварих също без пробка....Сега като сменям масло ми го теглят през щеката с вакуум.
        Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Коментар

готов е за 50 кинта сас пробка дайе...баси и евтиниа сервиз

Коментар

4api написа:
            "Баси" и правописа, Баце! Yellow_Flash_Colorz_PDT_22 Yellow_Flash_Colorz_PDT_37
            Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

4api написа:
              Как 50 кинта бе човек....Мене ми взеха 80 за заварка + 80 за работа + не знам си колко още за филтър и масло
              Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Коментар

Geraka написа:
                4api написа:
                Моят го заварих също без пробка....Сега като сменям масло ми го теглят през щеката с вакуум.
                бъзикаш ли се,или наистина са те врътнали така
                Marea Weekend-1.9 Jtd-Elx-2000

Коментар

50 КИНТА САМО ЗАВАРКА ПИ4ОВЕ,РАБОТАТА ОТДЕЛНО И МАСЛО 20 КИНТА,ФИЛТЪР НЕ САМ СМЕНИАЛ ЗА6ТОТО СИ СЛАГАМ ОТ СЪ6ТОТО МАСЛО ОБ6ТО 90 КИНТА МИ ИЗЛЕЗЕ ВСИ4КО

Коментар

stan.s написа:
                    Geraka написа:
                    4api написа:
                    бъзикаш ли се,или наистина са те врътнали така
                    Мне не се бъзикам изобщо ...Нямам вече пробка...а маслото по описаният по-горе начин...

Коментар

Колеги даите съвет,днеска сложихме картера вси4ко е добре....???само дето запо4на да вдига температури колата....до сега не е загриавала така(минава средата)и ако не иа карам а работи на миасто си вдига градусите

Коментар

Ето ти съвет ! http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=350382#350382 Надявам се да ти е от голяма полза

Коментар

Абе колеги какви са тези цени дето казвате бре????????Как ще дам 50 та и 80лв за заварка като аз си купих абсолютно здрав картер от моргата за 50лв.защото стария беше заваряван и омасляваше та сега има два здрави картера?????????
                          LANCIA KAPPA 2.4 TDS 1996g.

Коментар

maxuel82 написа:
                            Абе колеги какви са тези цени дето казвате бре????????Как ще дам 50 та и 80лв за заварка като аз си купих абсолютно здрав картер от моргата за 50лв.защото стария беше заваряван и омасляваше та сега има два здрави картера?????????
                            А твоят алуминиев ли е?

Коментар

да алуминиев -не е скъпо нали за 50лв. го взех?
                              LANCIA KAPPA 2.4 TDS 1996g.

Коментар

Working...
                              X