Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Fiat Marea 1.9 TD проблем с паленето

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Fiat Marea 1.9 TD проблем с паленето

Здравейте колеги, един мой приятел ме помоли да пусна тази тема. Значи колата както споменах по горе е Fiat Marea 1.9 TD 101 к.с., а сега проблема: нали дизеловите двигатели имат подгряващи свещи, които при палене трябва да се изчакат да подгреят и правят паленето по-лесно, но в случая пали по-трудно след като изчака подгряващите свещи и пали по-лесно ако не ги чака. Та имам две въпросчета: 1) как може да се отстрани проблема (лесно ли е, трудно ли е, най-важно скъпо ли е)?; 2) това с паленето без да се изчакат подгряващите свещи опасно ли е (ще се влошат ли нещата)?. Благодаря предварително на отзовалите се .Темата е преместена в подходящ раздел."Модераторски екип на fiat-bg.org"

Колега,означение TDI при FIAT няма Пак провери как е означението.

Коментар

Ами незнам как са точно не съм много наясно с двигателите на Fiat, ама така ми казаха. Обаче малко се разрових и видях май е TD

Коментар

На мен ми прилича на проблем с авансаторния клапан или на горивонагнетателния механизъм на помпата или неплътност в дюзите. Нека компетентните все пак да изкажат своето мнение...
        Fiat Marea TD100

Коментар

Скоро е била правена главата, данеби нещо да са го маносали при "ремонта"

Коментар

Working...
          X