Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Може ли да е помпата Bravo TD100???

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Може ли да е помпата Bravo TD100???

Здравйте колеги, много се надявам някой по просветен да ми помогне.Не бях палил колата от 2 дни и като я запалих за пръв път нямаше проблеми запали си поработи малко и изведнъж започнаха да й падат оборотите и огасна.После не искаше да пали, помпах крушата както я наричате пак запали за малко и огасна.То щом запали втори път запали, стана ясно че не е от филтъра но все пак проверих дали отива нафта към двигателя.Отива си.Свещите са нови.Тука разни чули недочули връсници ми сипват че помпата е заминала, та дали е това или е нещо дребно остават само въпросителните.
    Bravo TD_100 GT

Не се притеснявай нищо не ти е заминало с изключение на маркучетата за обратното гориво.Има достатъчно теми ползвай Гугъл тъсене във форума
    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Мерси колега много се надявам да се размина само с това.Като ги сменя ще пиша за ефекта.
      Bravo TD_100 GT

Коментар

http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=217033#217033

Коментар

Колега благодаря за съвета и насоките.Оказа се че при мен проблема е само от тапата на 4ти цилиндър,смених я запали си и на другия ден пак запали така че мисля че моя проблем е решен.Остава май да почерпя само
          Bravo TD_100 GT

Коментар

колега аз след смяна на масло имах същия проблем и излезе, че когато сменяха нафтовия филтър се е развила една... абе то е като втулка над филтъра и смуче въздух от нея и връща нафтата.. но като припомпих тая "крушка" до краи и се видя как излизат балончета.. смених тая джаджа и готово

Коментар

Нормално, то вече ясно има ли подобен проблем просто трябва да се следи пътя по които минава нафтата и се намира проблема.Един приятел му сменили помпата, а имал проблем като твоя с горивния филтър.Затуй съвет от мен гледай чрез форума да си решиш проблема, ако неможеш чак тогава при "майстор"-и
              Bravo TD_100 GT

Коментар

Каква е тази тапа на четвърти цилиндър,може ли да я снимаш или да ме насочиш по-точно къде се намира.Не че имам проблем,но ми е интересно какво представлява тази тапа.
                Ex FIAT MAREA 1.9TD100 WEEKEND ELX '98
                FIAT PUNTO 1.2 75hp ELX'96

Коментар

Тапичката се намира там където ти е най-дястната свещ.В дупката където се слага свеща ще видиш едно гумено нещо, то всъщност ти е тапичката.Малко тъпо ти го обясних ама мисля че ще я видиш.
                  Bravo TD_100 GT

Коментар

Не свещ ами дюза.

Коментар

Working...
                    X