Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Два въпроса - за свещите и за загряването - JTD

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Два въпроса - за свещите и за загряването - JTD

колата е пунто 2000 г. -JTD. значи когато запаля реотанчето за подгряващите свещи премига към 20 сек. и си спира! дали някоя свещ не е заминала? и другото ми питане е за температурата-абе на дълъг път едва стрелката се качва до първата дебела чертичка,а да не говорим за средата на скалата! имали някои с такъв автомобил да каже как е при него???

когато колата е студена ио запалиш, след 3-4 минути пипни маркуча от термостата към радиатора, ако е топъл - смени термостата и работата със загряването ще се оправи. Свещите - да, имаш някоя която е извън нормите, смени целия комплект най-добре. Не са скъпи - тия словенските искра ли бяха, са под 15 лева за парче.

Коментар

Тия Искра, не бяха ли по 8 лв някъде. Бая са дигнали цените
      FIAT Bravo JTD GT '99

Коментар

И аз имах същия проблем със същия модел.Имах изгоряла свещ,смених само нея и заспа!!!!!!!Дано да е това че става бързо!!!

Коментар

Re: 2 въпроса-за свещите и за загряването-JTD

kaika написа:
          колата е пунто 2000г. -JTD. значи когато запаля реотанчето за подгряващите свещи премига към 20 сек. и си спира! дали някоя свещ не е заминала? и другото ми питане е за температурата-абе на дълъг път едва стрелката се качва до първата дебела чертичка,а да не говорим за средата на скалата! имали някои с такъв автомобил да каже как е при него???
          JTD моторите и при Пунто си достигат оптималната температура в средата на скалата, така, че - термостат!Премигването е признак за изгоряла свещ, ето ти линк за качественни свещи на добра цена: http://www.axm-auto.com/index2.php?b...5&prodСега видях, че си от Ямбол, можеш да минеш покрай сервиза на Трите вятъра да я видим тази температура!

Коментар

аха

ами благодаря за саветите! hit-ko много пътувам и незнам кога ще имам вазможност! а май при вас става с записване? ако си дадеш gsm може да се разберем нещо :D

Коментар

Re: аха

kaika написа:
              ами благодаря за саветите! hit-ko много пътувам и незнам кога ще имам вазможност! а май при вас става с записване? ако си дадеш gsm може да се разберем нещо :D
              Телефона на сервиза е 046/ 66 33 00

Коментар

Re: аха

kaika написа:
                Телефона на сервиза е 046/ 66 33 00

Коментар

Имам същия проблем със светенето на лампата за свещите на таблото. На диагностика излезе - "Прекалено голям ток..." или нещо подобно, но не и изгоряла свещ. Майстора каза, че това е проблем на почти всички нафтови фиати.
                  04/2000 Fiat Brava 1.9 JTD 105+

Коментар

vgeorgiev написа:
                    Имам същия проблем със светенето на лампата за свещите на таблото. На диагностика излезе - "Прекалено голям ток..." или нещо подобно, но не и изгоряла свещ. Майстора каза, че това е проблем на почти всички нафтови фиати.
                    Е точно този проблем абсолютно не е характерен. Сменяй майстора.Свали ли твоя "майстор" всички свещи и да ги види, че работят коректно?След това провери ли захранващите им кабели до модулчето за управлението им?Като чуя някакви такива изказвания направо се дразня вече.
                    A20DTH ЖТД ама не баш
                    1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                    Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Working...
                    X