колата е пунто 2000 г. -JTD. значи когато запаля реотанчето за подгряващите свещи премига към 20 сек. и си спира! дали някоя свещ не е заминала? и другото ми питане е за температурата-абе на дълъг път едва стрелката се качва до първата дебела чертичка,а да не говорим за средата на скалата! имали някои с такъв автомобил да каже как е при него???
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Два въпроса - за свещите и за загряването - JTD
Collapse
X
-
когато колата е студена ио запалиш, след 3-4 минути пипни маркуча от термостата към радиатора, ако е топъл - смени термостата и работата със загряването ще се оправи. Свещите - да, имаш някоя която е извън нормите, смени целия комплект най-добре. Не са скъпи - тия словенските искра ли бяха, са под 15 лева за парче.
-
Re: 2 въпроса-за свещите и за загряването-JTD
kaika написа:колата е пунто 2000г. -JTD. значи когато запаля реотанчето за подгряващите свещи премига към 20 сек. и си спира! дали някоя свещ не е заминала? и другото ми питане е за температурата-абе на дълъг път едва стрелката се качва до първата дебела чертичка,а да не говорим за средата на скалата! имали някои с такъв автомобил да каже как е при него???
Коментар
-
vgeorgiev написа:Имам същия проблем със светенето на лампата за свещите на таблото. На диагностика излезе - "Прекалено голям ток..." или нещо подобно, но не и изгоряла свещ. Майстора каза, че това е проблем на почти всички нафтови фиати.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар