показания на температура на Палио 1.7 ТДето къде стои стрелката постоянно.ако се натовари по някой баир колата , може и да иде леко нагоре.На вашите Палио 1.7 ТД така ли е?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Показания на температура на Палио 1.7 ТД
Collapse
X
-
u_boЕтикети: –
-
Re: Показания на температура на Палио 1.7 ТД
u_bo написа:показания на температура на Палио 1.7 ТДето къде стои стрелката постоянно.ако се натовари по някой баир колата , може и да иде леко нагоре.На вашите Палио 1.7 ТД така ли е?
-
Нямаш проблем с температурата,когато купих моето палио 1.7 тд и аз си зададох този въпрос и получих отговор,които ми костваше- 80лв Сега ти отговарям.1. Фиат Палио-1.7 ТД-Бразилска сглобка- предназначение за страни с топъл климат2.Термостат, който отваря на 50 градуса-фабрично.Варианти:1-Караш си колата и нямаш проблем със загряването, особено лятото.2-Сменяш термостата с нов, който отваря на 80 градусаФиат завинаги!!!!
Фиат Типо-1.4 75кс.
Фиат Палио-1,7 ТД 70кс. 6000к и аз прогледнах
фиат Крома 1.9 Multijet 16V-мечта
Коментар
-
u_bo
bobti написа:Нямаш проблем с температурата,когато купих моето палио 1.7 тд и аз си зададох този въпрос и получих отговор,които ми костваше- 80лв Сега ти отговарям.1. Фиат Палио-1.7 ТД-Бразилска сглобка- предназначение за страни с топъл климат2.Термостат, който отваря на 50 градуса-фабрично.Варианти:1-Караш си колата и нямаш проблем със загряването, особено лятото.2-Сменяш термостата с нов, който отваря на 80 градуса
Коментар
-
u_bo
-
Ами и моето е така. Ама зимата си духа топло. Според мен е термостата ама струва 90 лева и хич не са ми излишни. в Книгите пише че отваря на 80 - 82. ама при мен като запаля колата и след малко като пипа в казанчето и е топъл антифриза . Като я взех колата вътре имаше някаква глупост явно против течове, още нямам теч, или ако имам може да сълзи едвам едвам. Но ти казвам точно - и при мен там седи тая стрелка и само лятото се качва малко по горе. Но не е защото е правена в Бразилия. Термостата трябва да отваря на 80 градуса ( 78-80). Тя затова ли и има подгряване на горивото във филтъра защото е в Бразилия правена ?Fiat Palio Weekend TD70
ПО ВАЖНОТО ОТ РАЗДЕЛ "ДИЗЕЛ"
Коментар
-
bobti написа:Нямаш проблем с температурата,когато купих моето палио 1.7 тд и аз си зададох този въпрос и получих отговор,които ми костваше- 80лв Сега ти отговарям.1. Фиат Палио-1.7 ТД-Бразилска сглобка- предназначение за страни с топъл климат2.Термостат, който отваря на 50 градуса-фабрично.Варианти:1-Караш си колата и нямаш проблем със загряването, особено лятото.2-Сменяш термостата с нов, който отваря на 80 градуса
Коментар
-
u_bo
lz2rmi написа:...Според мен е термостата ама струва 90 лева и хич не са ми излишни. в Книгите пише че отваря на 80 - 82. ама при мен като запаля колата и след малко като пипа в казанчето и е топъл антифриза ....
Коментар
-
u_bo написа:lz2rmi написа:...Според мен е термостата ама струва 90 лева и хич не са ми излишни. в Книгите пише че отваря на 80 - 82. ама при мен като запаля колата и след малко като пипа в казанчето и е топъл антифриза ....
Коментар
-
Koлега,не отправям упрек към тебе.Вероятно някой велик майстор ти го е казал това за 50-те градуса.Ако термостата отваря на 50 градуса то по-добре да го няма.И в Сахара да караш колата термостата трябва да ти отвори на 80 градуса.Фиат завинаги!!!!
Фиат Типо-1.4 75кс.
Фиат Палио-1,7 ТД 70кс. 6000к и аз прогледнах
фиат Крома 1.9 Multijet 16V-мечта
Коментар
-
bobti написа:Koлега,не отправям упрек към тебе.Вероятно някой велик майстор ти го е казал това за 50-те градуса.Ако термостата отваря на 50 градуса то по-добре да го няма.И в Сахара да караш колата термостата трябва да ти отвори на 80 градуса.
Коментар
-
И при мен едвам стигаше до това положение и си духаше топло през зимата. Реших и му присадих един от Рено5 отварящ на 83 мисля и сега в града стига до малко под средата и се включва перката на радиатора. Извънградско с новия термостат стрелката седи там където е показал колегата (по средата между долната и средната стрелка).'98 Palio Weekend TD70
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар