Здравейте хора. Скоро си купих BRAVO 1.9 TD 100S, имаше проблем в мотора, смених сегменти, бутала сега е наред обаче като е топла пали трудно. Или пали от половин оборот или може да си въртиш докато падне акумулатора. Ако дам на контакт и връштам ключа 3-4 пъти пали, все едно не и достига гориво или има въздух. Отидох на диагностика в АУТОИТАЛИЯ и те ми казаха, че незнаят защо е така. Други ме посаветваха да и смена акумулатора защото бил слаб и не отварял клапана на горивото. Хубаво обаче като е студена пали от раз. Дайте някакъв савет, какво да правя, мерси предварително.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с BRAVO 1.9 TD 100S Като е топла трудно пали
Collapse
X
-
Абе и аз си мисля, че не е от акукулатора, обаче като незнам. В АУТОИТАЛИЯ ми казаха едвали не че трябва да права ремонт наново. Зашото светеше лампата на маслото и те ми казаха че е за ремонт, а всъщност се оказа, че маслото е менте(беше ново на 1000 км(ESSO 15W-40 SUPER TURBO DIESEL) пълен боклук), след като смених маслото,за втори път край лампата изгасна колата заработи супер добре, абе всичко е ок. Обаче това палене немога да го разбера. Ако трябва няакаква центровка или нещо друго, кажете каде. Мерси колеги.
Коментар
-
здравко написа:Абе и аз си мисля, че не е от акукулатора, обаче като незнам. В АУТОИТАЛИЯ ми казаха едвали не че трябва да права ремонт наново. Зашото светеше лампата на маслото и те ми казаха че е за ремонт, а всъщност се оказа, че маслото е менте(беше ново на 1000 км(ESSO 15W-40 SUPER TURBO DIESEL) пълен боклук), след като смених маслото,за втори път край лампата изгасна колата заработи супер добре, абе всичко е ок. Обаче това палене немога да го разбера. Ако трябва няакаква центровка или нещо друго, кажете каде. Мерси колеги.
Коментар
-
Re: Проблем с BRAVO 1.9 TD 100S Като е топла трудно пали
здравко написа:Здравейте хора. Скоро си купих BRAVO 1.9 TD 100S, имаше проблем в мотора, смених сегменти, бутала сега е наред обаче като е топла пали трудно. Или пали от половин оборот или може да си въртиш докато падне акумулатора. Ако дам на контакт и връштам ключа 3-4 пъти пали, все едно не и достига гориво или има въздух. Отидох на диагностика в АУТОИТАЛИЯ и те ми казаха, че незнаят защо е така. Други ме посаветваха да и смена акумулатора защото бил слаб и не отварял клапана на горивото. Хубаво обаче като е студена пали от раз. Дайте някакъв савет, какво да правя, мерси предварително.
Коментар
-
Според мен и е малко аванса на помпата и има закъснение на впръскването????Кодато въртиш и запали погледни дали излиза много черен пушек!!!! Ако е така значи горивото си се впръсква но не когато трябва и неможе да се запали Също така погледнете и газоразпределението дали е наред Т.е. дали е зацепен правилно ремъка и най-вече ГНП-то!!!!LANCIA KAPPA 2.4 TDS 1996g.
Коментар
-
Значи, само когато е топла го прави. Сутрин като е студена пали от половин оборот. Когато я запала изпушва малко бяло, когато е студена. А и друго това го прави ама не винаги, все едно е на моменти, обаяе като се заинати няма палене. Кажете каде да отида да я видат помпата. Иначе работи супер, върви идеално, няма промяна на обороти или нещо такова. Работи много тихо и равномерно. Абе с две думи супер само тая мизерия, незнам какво става.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар