Откакто стана захлаждането, в сутрешните часове, но само понякога при запалване ми светва лампата за дюзите за около 2 секунди. Също понякога пак на сутрешно запалване оборотите на двигателя леко се променят нагоре, все едно съм подал газ .. ефектът е много лек и за малко време. Първият път когато лампата за дюзите отпочна да свети всъщност се случи следното: индикатора CODE (ключето) не изгасна. Този път проявих рефлекс и не понечих да запаля, а вместо това изключих от контакт. На третия контакт с малка пауза от около две минути се случи чудото - лампата CODE изгасна и си карам колата от тогава без проблем вече 2 месеца, но както споменах - дюзите светват след запалване ... все по-редовно ... но става и все по-студено.
Какво друго мога да кажа. Преди време ми казаха на диагностика, че подгревния модул не е много добре (преди повече от година). Има опасност да мога да запаля в студ от втори, трети път и след време може да се наложи да се сменя. От тази диагностика има една зима и нямах проблеми със запалването. Рядко се случваше да се наложи два пъти да опитвам.Направих диагностика на двигател в Друмник. Казаха че е ОК.Щях да забравя. От около 2 резервоара преди случката минах от Еко на Петрол с добавка Хелиос за 50 л.Бих се радвал ако има някой идея за проблем и евентуално заход към определен сервиз в София.

Коментар