Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Нещо разбито при ремъците - ново (30.03.09)

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

jenshen73 написа:
    vsd написа:
    Добре де, сигурни ли сте че фреона изтича, защото за пък си мисля че не изтича.
    Фреона е газ - изтича си. Освен ако не е в затворена система (среда). Битовите климатици се включват на охлаждане, единия вентил ( не помня кой) се затяга, когато спре да шуми - се затяга и втория вентил и се спира климатика, демонтират се телата и фреона си остава затворен в компресора. На автомобилните климатици не знам да има вентили..., но знае ли човек
    Тия неща на ухо не се правят, има си манометри за тая работа! Първо се затваря винтила на тънката тръба и после на дебелата. Това се прави само в режим на охлаждане!
    www.CarProfi-BG.com
    Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
    Зареждане и ремонт на автоклиматици.
    Най-атрактивните цени в София!

Коментар

ogi28b написа:
      Още ли спорите за тоя компресор? Лагерът е сменен без да се демонтира компресора и да се изпразва системата. Аз и гумите като ги помпам, не ги свалям от колата Още ми е тежко на сърцето, като ми представиха сметката, но поне този път съм сигурен в качеството на ремонта и вложените части. И мисля че е крайно време да направим ТЪМНО ЧЕРЕН СПИСЪК НА СЕРВИЗИ И МАГАЗИНИ ! Заради такива , вече съм сериозна сума назад, която няма да споменавам, но да речем че можеше вместо това, да сменя съединител, накладки, дискове, всички амортисьори, барабани, челюсти отзад, както и редовното обслужване за масло филтри и други. Кой както иска да го смята. Добре че това е само при дизелите, та собствениците на ено’и’шес да си нямат такива ядове.... Много му е скъпа поддръжката на дизела.
      Продавам Брава 1.9 JTD 100 - ( малкия данък ) с работещ климатроник, приличен разход, без забележки. Или заменям за 1,6 - бензинкаПС: Защото и на мен рано или късно ще ми дойдат бели на главата.
      A17DTС/S
      Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Working...
      X