Сменявам мотор от ТДИ които се скапа и минавам км ТД които искам да го направя ТДИ , само с смяна та на ЕКУ то и турото +кулера и помпата става ли или греша ако имат разлика моля даите ми насоки къде им е разликата.Мерси предварително.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Разлика между TDI и TD Брава
Collapse
X
-
миг19, моля те формулирай си правилно въпроса, че никой няма да го разбере. Но ще ти кажа едно нещо - Фиат няма мотор, който да има абревиатура TDI. Дизеловите двигатели на Фиат Брава са с абревиатури TD и JTD.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
jenshen73 написа:миг19, моля те формулирай си правилно въпроса, че никой няма да го разбере. Но ще ти кажа едно нещо - Фиат няма мотор, който да има абревиатура TDI. Дизеловите двигатели на Фиат Брава са с абревиатури TD и JTD.
Коментар
-
Мисля ,че колегата коментира ТД100,като скапан и понеже го е заменил с ТД75 иска пак да го преработи отново в "ТД100". Аз поне така разшифровах посланието или греша mig19... ?!Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
-
Jimy написа:Мисля ,че колегата коментира ТД100,като скапан и понеже го е заменил с ТД75 иска пак да го преработи отново в "ТД100". Аз поне така разшифровах посланието или греша mig19... ?!
Коментар
-
Добре го говориш,ама видя ли колегата Стефан Хаджов какво ти е написал,или не му вярваш?Двата мотора си приличат само на външен вид,от тук на татък експериментите са си за твоя сметка(не че аз не съм правил такива). Нали се сещаш че за да стане убаво,на козата и требе пръч,с коч не става,и тате пробва,и бате пробва ама не става.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар