Здравейте, колеги има нещо, което честно казано не ме притеснява, по-скоро ми е странно, като си настъпя колата, Браво ТД100 и някъде около 4000 оборота (моля не ме съдете не го правя често) примигва лампата на ръчната спирачка, удивителната, случвало ли ви се е.. какво може да означава, има една лампа за прекомерно налягане на турбината, но нея я нямам на таблото, като го свалях я нямаше, да не би тази да играе нейната роля, не знам само гадая по-скоро съм склонен да заложа на някакво късо, ама знам ли...какво мислите благодаря предварително
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Странно светване на лампа от таблото при ТД100
Collapse
X
-
Re: Странно светване на лампа от таблото при ТД100
BEX---GT написа:Здравейте, колеги има нещо, което честно казано не ме притеснява, по-скоро ми е странно, като си настъпя колата, Браво ТД100 и някъде около 4000 оборота (моля не ме съдете не го правя често) примигва лампата на ръчната спирачка, удивителната, случвало ли ви се е.. какво може да означава, има една лампа за прекомерно налягане на турбината, но нея я нямам на таблото, като го свалях я нямаше, да не би тази да играе нейната роля, не знам само гадая по-скоро съм склонен да заложа на някакво късо, ама знам ли...какво мислите благодаря предварителноФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ
-
Лампата за ръчната е вързана заедно с полавъка за нивото в казанчето за спирачната течност.Предполагам от високите обороти и по ниско ниво на спирачната течност се получава така.Ако не ти се долива течност откачи буксата от капачката на казанчето и опитай така.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Tornado написа:Лампата за ръчната е вързана заедно с полавъка за нивото в казанчето за спирачната течност.Предполагам от високите обороти и по ниско ниво на спирачната течност се получава така.Ако не ти се долива течност откачи буксата от капачката на казанчето и опитай така.A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
e30 forever!
Коментар
-
BEX---GT написа:Tornado написа:Лампата за ръчната е вързана заедно с полавъка за нивото в казанчето за спирачната течност.Предполагам от високите обороти и по ниско ниво на спирачната течност се получава така.Ако не ти се долива течност откачи буксата от капачката на казанчето и опитай така.
Коментар
-
ехеее, Доофиат, тамън се бях зачудил къде се изгуби накладките не би трябвало да са, сменял съм ги скоро, но трябва да погледна, иначе аз не съм ги вързал, нали едната накладка има жичка ама не съм я връзвал.иначе спирачките са ми фрапантно слаби, така че като заслагам зимните гуми ще им направя една обстойна проверкаA big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
e30 forever!
Коментар
-
BEX---GT написа:Tornado написа:Лампата за ръчната е вързана заедно с полавъка за нивото в казанчето за спирачната течност.Предполагам от високите обороти и по ниско ниво на спирачната течност се получава така.Ако не ти се долива течност откачи буксата от капачката на казанчето и опитай така.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар