Здравеите Колеги Наскоро си взех колата и смених наи важното....Ремаци масло филрти...и вчера я изпанах на магистрлата и колата не може да вдигне повече от 120...даите саъвет от какво може да е
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем със Браво 1900 ТД
Collapse
X
-
Ако е след турбото със сгурност е проблем. Преди него, не чак толкова.www.CarProfi-BG.com
Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
Зареждане и ремонт на автоклиматици.
Най-атрактивните цени в София!
Коментар
-
Не знам колко черен дим излиза и какъв ти е критерия за това ,но ако е така както си мисля най вероятно ти трябва корекция на центровката на ГНП.Почти съм сигурен че си малко в предвърение,сещаш ли се защо като си извадил маркуча след турбото и намалило да пуши?В този момент ГНП не получава сигнал да подаде допълнителна порция гориво,и така въпреки че се подава по-рано горивото ,то е в по-малко количество и от там пушека намаля.Потърси специалист който да сравни момента на начало на подаване на горивото, с необходимото и при нужда да се коригира.
Коментар
-
Колега мисля че не са ти направили въздушния филтър както трябва защото като си взех колата имаше същия проблем и се окоза че не и стига въздух.Колата ни можеше повече от 120 и пушеше яко и като сложих един спортен филтър и да дърпа въздух както трябва и да видиш как се оправи и си викам аз досека каква кола съм карал :D.Съветвам те да огледаш въздушния филтър почти съм сигурен че проблема е от там
Коментар
-
ок утре щте го откача и ще пиша после....(междо другото от много тестове вчера ми тряснаха акт за превишена скорост тъпите ченгета)От правилата на форума.1.12. Писането на кирилица е задължително. Забранено е писането с латински букви, както и заместването на буквите "Ч", "Ш", "Щ" и други с цифрени означения като "4" и "6" или с някакви други знаци извън кирилицата.Модераторски екип на fiat-bg.org
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар