Махнах маркуча и колата започна да върви повече...на 2600-2700 оборота се вкючва и турбото....направо се Усеща... ....Кажете как да го оправя това или да карам със свален маркуч
Махнах маркуча и колата започна да върви повече...на 2600-2700 оборота се вкючва и турбото....направо се Усеща... ....Кажете как да го оправя това или да карам със свален маркуч
Дано се окаже това което мисля.Обърни внимание дали шумоизолацията на предния капак не е пропаднала и дали запушва отвора който е посочен с голямата стрелка/червената/Ако е така и не ти се реже ще ти направя една снимка на моята как съм я направил да не ми прави проблеми.
Прикачени файлове
Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Това ми се случи доста отдавна с Мареата.Ако имаш търпение ще ти го снимам след малко и ще кача снимката.Турбото се включва обаче много по рано при мен на 1900 оборота поне тогава го усещам не знам за твоя двигател как е.
Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
колата направо лети...никога не е вървяла така...мисля, Че проблема е решен....Благодарности на всички които ми помогнаха за разрешаването на проблема и наЙ-вече на @Тornado
Коментар