Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Браво JTD 100hp ; Сервиз за диагностика?

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Браво JTD 100hp ; Сервиз за диагностика?

    Колеги извинявам се че пускам такава тема, защото съм сигурен че има информация по форума, която не съм намерил, единият ми въпрос не е точно за раздела, става дума за магазин за дребни пластмаски и чаркове, преди няколко месеца намерих подобна тема, но сега немога да я открия, трябва ми копче за ел. стъкла на Bravo счупена ми е само пластмасовата осичка на която се държи бутончето за платката, ако някой знае магазин в София моля да помогне, и другия ми въпрос е вече по адекватен, двигателят ми е 1.9 JTD 2001г. прецакал ми се е единия датчик за температурата на двигателя (поне според майстора). Още според него има 2 такива, и за да разбера кой точно трябва да отида на диагностика. Някой може ли да ми каже коректен сервиз, където да извършват такава и за колко пари горе доло. Питам, защото ми бяха казали че точно за моя двигател било трудно да се направи диагностика, или че нямало софтуер, защото двигателя ми е от 2001 не с 105 а с 100 коня?Мерси предварително за отговорите.

    #2
    няма значение че си с двигател 100 коня или по точно №182В9000,във всеки сервиз може да ти направят диагностика,въпроса е как твоя майстор разбра че имаш датчик за смяна без да е направил диагностика???ако чак толкова няма кой обади се.
    BRAVA 1.9 JTD 105hp+ EX
    E46 320D

    Коментар


      #3
      По първата част - автоморга "Италианеца"По втората част - БЯГАЙ ДАЛЕЧ ОТ ТОЯ МАЙСТОР, и го кажи кой е, за да знаем да не припарваме до него. Ако е голям майстор - ще ти смени единия датчик и ако проблемите не изчезнат, ще върне стария, и ще смени другия. Ако пак проблемите не изчезнат - значи е МАЙСТОР. Друг е въпросът че този двигател има само 1 температурен датчик, което още повече потвърждава майсторството на майстора.Сега остави това и кажи какви са проблемите, и защо някой си е решил че трябва да ти сменя единия от двата датчика, които всъщност са един комбиниран датчик?

      Коментар

      Working...
      X