Колеги има развитие по тамата: след направена диагностика и изчистване на грешки, спря да свети дюзичката.Но колата не запали отново. Днес решихме да я дърпаме до сервиз и по пътя я пробвахме да запали - и тя си запали.Имайте в предвид, че акумулатора си беше добър. колата на стартер си въртеше добре. Сега си пали нормално на стартер.Това е засега - мога само да гадая от какво е било.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Помощ - Брава JTD загасна по време на движение
Collapse
X
-
Все си мисля, че пак ще се прояви, но дано да греша.Много кофти беше при мене на магистралата като ми загасна, докато изпреварха един тир.Усетих как волана се втвърдява, добре че я бях засилил.------Eто и снимките на моя датчик:http://i.data.bg/08/10/27/1217218_or...17219_orig.jpgF9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
Привет,Абсолютно същият проблем имах с мойто Стило, първоначално се появи за секунда при ускоряване над 3000оборота, на няколко пъти, след това спря да го прави този номер, но започна с друг, а именно компютъра казва ’Loose Connection’ и край, докато не истине малко двигателя не пали, стигне ли обратно работна температура и отново ’спираш’, моя датчик го купих близо 100лв. (имам тема за него), смених си го и от тогава не съм имал никакви проблеми. Мен ако питаш, най-добре е да го подмениш.Винаги се цели в луната, така и да не уцелиш, пак ще си сред звездите!
Коментар
-
За Браво-Брава-Мареа JTD датчика на коляновия вал (датчик запалване) е средно 56-66лв. Сменя се за 10минути с търсенето на стария. Описаните в темата симптоми са точно на тази болест.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Румен Георгиев написа:Колега, къде се намира този датчик? До ремъчната шайба на пистовия рамък го няма. А в задния край към съединителя нищо не открих. Ако ме осветиш по въпроса ще ти бъда благодарен.
Коментар
-
Zlobcho написа:Привет,Абсолютно същият проблем имах с мойто Стило, първоначално се появи за секунда при ускоряване над 3000оборота, на няколко пъти, след това спря да го прави този номер, но започна с друг, а именно компютъра казва ’Loose Connection’ и край, докато не истине малко двигателя не пали, стигне ли обратно работна температура и отново ’спираш’, моя датчик го купих близо 100лв. (имам тема за него), смених си го и от тогава не съм имал никакви проблеми. Мен ако питаш, най-добре е да го подмениш.04/2000 Fiat Brava 1.9 JTD 105+
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар