Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мареа JTD комби

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

cokata_23 написа:
    1870кг.
    Това е максимално допустимото тегло на колата - тя, 4 човека в нея, пълен резервоар, пълно оборудване като резервна гума, крикове, пожарогасител, това-онова, както и багажът (дрехи) на 4-мата човека, които отиват на ски за 2 седмици, и са си повлеклки ските на покрива на колата...

Коментар

колега,прав си,от всичко казано бях с половин,а не пълен резервоар и 3 ма души и не толко багаж,но смятам че колата наистина се справи перфектно. Доближава се до А4 1.9 тди 110 коня,такава съм карал доста
      Fiat Marea Weekend 1.9 JTD 105 2000
      Lancia Lybra 1.9 JTD 115 2002

Коментар

Вземи си ЖТД. Няма да сбъркаш. Това е първият дизел който карам, честно да ти кажа за бензинка надали ще се замисля пак Мога да пиша много за мотора, но колегите основните неща са ги посочили. Като седна да карам изпитвам огромно удоволствие
        "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
        Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

Хора, Илия отдавна си кара JTD - то. Мисля, че вече не се чуди
          A17DTС/S
          Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

ntodorov написа:
            Хора, Илия отдавна си кара JTD - то. Мисля, че вече не се чуди
            Карам го колега ,ама още не е мое .Купих го на 29 .10 2008 год и понеже КАТ Плевен са велики "..........................................." още не съм го регистрирал ,пратиха го за проучване ,щото не знам какво било ,пък що било .И така досега ,постоянно се обаждам и ми казват ,още нямя потвърждение от Интерпол .....само Ядове .Питам ги абе ,аджеба колко време мина те отговарят Интерпол не е към системата на МВР и НЕЗНАЕМ ЧАКАЙ Подозирам ,че искат някой ЛЕВ ,ама неисе не са намерили ЧОВЕКА .Никакви кинти на НЕБЛАГОДАРНИТЕ "БОК.....ЦИ"
            FIAT MAREA WEEKEND 1.9 JTD 2002 81kw ELX 110 катърчета FIAT TEMPRA SX 1.6i.e.cat 1991 тънка пиличка,която не е мирисала бензин от 2005 г.

Коментар

Какъв Интерпол, какви пет лева, бе колега! Как я купи, не взе ли оригинален (италиански?) талон като я купуваше, не беше ли отрегистрирана, как се набута така? За първи път чувам за намесен Интерпол (не, че не е възможно де )
              She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

gantcho написа:
                Какъв Интерпол, какви пет лева, бе колега! Как я купи, не взе ли оригинален (италиански?) талон като я купуваше, не беше ли отрегистрирана, как се набута така? За първи път чувам за намесен Интерпол (не, че не е възможно де )
                lвсичко си е наред и въпреки това - проучване.Талона си е оригинален,отчислена е оттам ама
                FIAT MAREA WEEKEND 1.9 JTD 2002 81kw ELX 110 катърчета FIAT TEMPRA SX 1.6i.e.cat 1991 тънка пиличка,която не е мирисала бензин от 2005 г.

Коментар

Явно са се хванали за нещо, иначе от години не правят рутинни проверки без причина.
                  Marea Weekend HLX Jtd 110

oO(_)____////____(_)Oo

Коментар

TIP написа:
                    Явно са се хванали за нещо, иначе от години не правят рутинни проверки без причина.
                    абе не знам вече на талона нямало някакъв знак ,аз не съм баш наясно ,но други ми казват ,че от2002год .талоните са такива.След мене беше един пич с една Алфа също от Италия ,също 2002 год. ,и при него същата работа . Обаждам се в КАТ през 2-3 дена ,а те ми казват ,че са отправили запитване към Интерпол и още нямало отговор.Ех,ако съм знаел ,че ще имам тези проблеми да съм я регистрирал в Пловдив откъдето я взех и да съм забравил вече за нея.И да знаете ,не ходете в КАТ Плевен само там е така .Не знам дали мога да си взема документите по някакъв начин и да я регистрирам някъде другаде

Коментар

колега честито за колата двигателя е много добьр имам такьв от около година не гори варви абе чудесен избор
                      преди FIAT-BRAVO1.9JTD сега FIAT-MAREA1.8-16v

Коментар

За 3 години имам изминати 105000км. JTD мотора е перфектен.

Коментар

Евгени Начев написа:
                          За 3 години имам изминати 105000км. JTD мотора е перфектен.
                          Колега сподели какъв ти е модела и на колко хил.км го взе?
                          Bravo 1.9 JTD със 105 магаренца!
                          Пътят не е мястото,където можеш да покажеш агресивността си...

Коментар

Working...
                          X