Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Въпрос за турбото на 1.9 JTD

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    #46
    Какъв ти е дебитомера...като номер и тн.?
    Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
    Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
    http://www.keepfighting.ms

    Коментар


      #47
      ами днес смених дебитомера колата тругна перфектно изчистихме грешките и всичко сега е наред мерси все пак на всички,явно е чест проблем при жтд-то този дебитомер ама поне подмяната не е скъпа-дебитомер 80лв(китайски) и чистене на грешки 10лв сега термостат трябва да сменя и той 80 кинта ама ще го преглътна

      Коментар


        #48
        Здравейте .Нов съм във форума.Имам Брава 1,9ЖТД105 2000 год. При мен нещата стоят по следния начин.Не зависимо дали е студена или не колата се държи по един исъщ начин.На 2раускорява до 40км иповече не иска , на 3та до 80.Усеща се по добро ускорение ,но не чак толкова че да ми вземе ума ивърви по леко. Но като стигне посочените километри и край .Само повече ръмжи като я на стъпя .Мисля че за тези 105коня това не е нормално.

        Коментар


          #49
          говори в обороти, скоростта не означава нищо. Кажи "на толкова оборота спира да ускорява, а от толкова до толкова оборота ускорява лошо/много лошо/добре/супер"

          Коментар


            #50
            От2000оборота ускорява според мен нормално . Достига 3000 оборота и 40км и спира.По същиа начин и на трета самоче до 80км.

            Коментар


              #51
              Ето я твоята тема, която ще ти помогне. Ако имаш въпроси по нея, питай смело, но я прочети внимателно, особено водещия пост.http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=26645

              Коментар

              Working...
              X