Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Изолиране на EGR-системата - 1.9 JTD 105, и др.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Днес се заиграх с клапана на Доблото.Не да го изолирам а само за почистване.Уж двигателя е като на Стило ама си портоших ръцетете да го сваля.За 70-80к нямаше почти никъкъв нагар а само нещо като масло и то не много.Разлика след чистенето май няма.
    И да знаете!!!За всичко е виновна твърдата вода

Коментар

Той трябва да е много зле, че да окаже влияние на вървежа.Евро4 ли е доблото ?
      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
        Той трябва да е много зле, че да окаже влияние на вървежа.Евро4 ли е доблото ?
        Не знам.Ама след чистене ма МАР-сензора(с помоща на Пешо и ключаря)разхода падна с около 1литър.Поне по показанията на трип компютъра.Може и да е от нафтата.От утре като го подкарам ще видя има ли разлика.
        И да знаете!!!За всичко е виновна твърдата вода

Коментар

Дойде ми и пластинката :P
          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
            Ми не изглежда зле.Дебелка е.Надявам се е от стомана неръждавейка.Що не каза по-рано та да поръчаме повечко такива.Колко ти легна всичко за 1 брой?

Коментар

Ми аз писах и линк дадох.9-10лв.
              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                Пропуснал съм я тази част значи Старост ко да правиш

Коментар

http://cgi.ebay.co.uk/EGR-blanking-p...item1c1979bdc4
                  F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Здравейте колеги днес и аз си поиграх на пунтото и изолирах ежра с такава ламаринка обаче при пунтото ежр е електрически няма вакуми достатучно ли е само като се затапи с една ламаринка .

Коментар

emzo написа:
                      Емо,що не каза като идвам за р....а щях да ти дам 2-3 алуминиеви 4мм.
                      Fiat Uno 1000 Fire- Fiat Tipo 1.4- Tempra 1.4 i.e. -Bravo-1.6 16v-Мареа-1.9JTD-.Lybra 1.9JTD-Старата любав Мареа-1.9 JTD Fiat Stilo 1.9 jtd MW-powered by Emzo

Коментар

SKYLINE87 написа:
                        Здравейте колеги днес и аз си поиграх на пунтото и изолирах ежра с такава ламаринка обаче при пунтото ежр е електрически няма вакуми достатучно ли е само като се затапи с една ламаринка .
                        Пробвай едно кръгче с изключена захранваща букса на ЕГР-а. Вмоя случай- карам с изключена букса на клапана. Турбото започва да помпи сериозно още от 1500 об/мин- колата стана по-динамична в ниските обороти.
                        Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power

Коментар

Aми колега аз съм сложил ламаринка и съм със вкл. букса мисля чи така даже няма да дава грешки и ми се струва чи има разлика във вървенето може и да е вношение аз съм и с права тръба от отпред до отзад и спортен филтър доста стана пъргава количката.

Коментар

emzo написа:
                            Emzo,дай една снимка къде се слага ламаринката на стилото. И това цена с доставка ли е?
                            STILO JTD 1.9- 115 BLACK

Коментар

Цената е с доставката, може утре да я сложа и ще снимам.
                              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

SKYLINE87 написа:
                                Aми колега аз съм сложил ламаринка и съм със вкл. букса мисля чи така даже няма да дава грешки и ми се струва чи има разлика във вървенето може и да е вношение аз съм и с права тръба от отпред до отзад и спортен филтър доста стана пъргава количката.
                                И аз пробвах само с ламаринка- започна да пуши повече. Но моя ЕГР вече заседнал отворен- и дотам. А от катализатора остана само тубата.
                                Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power

Коментар

Working...
                                X