rsof написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Диагностика ма МAF-sensora/дебитомера/ на 1.9 TD100
Collapse
X
-
Tornado написа:rsof написа:Новото замерване показа:На контакт ------------- 6.57 V.Работа на празен ход ---- 7.69 V.На 4000 об. ------------- 7.74 V.ALFA ZLODEO 156 2.4 JTD=140PS
Коментар
-
кола диагностика
с така направените изнервания вярно може де добие представа дали работи или не но такова измерване в ГОЛЕМИТЕ сервизи не правят или поне /знаещите МАЙСТОРИ/ те правят диагностика и сметнят тази част на която показва грешка дори мисля че и там са на почина проба грешка но тогава трябва да тръгваш с парите на пред става ако колата е гаранционна или някоя фирма да плаща
Коментар
-
В крайна сметка ми обяснете накратко: дебитомера влияе ли на колата или не? Ако не влияе защо са г сложили този чарка на колата? Моята колае мареа ТД 100 и нма едно ускурение и ми казват че дебитомера ми е зацапан и с въздух да го пичистя. Тука чета че този чарк от системата може и без него а е сложен даже и ток са му прекарали до него. Не ми е ясно нишо за него.Фиат МАРЕА 1.9 ТД100
харчи: DOSTA
Коментар
-
Вчера закачих отново Визата, за профилактичен преглед и се оказа че дебитомера е издъхнал вече. Данните които отчете са грешка в дебитомера и - ,,Несъвместимост спрямо постъпилият въздух и всички други датчици по мотора. Както и несинхронност мецду отчетените данни и постъпилите в EKU данни" Горепдолу тава е превода. Измерих напрежението на дебитомера и отчетох стойности същите като на автора на темата в първия пост. Явно си е заминал горкия и ще се сменя. Тая вечер мисля да я закача пак и да видя дали след изчистване на грешките ще отчете нови.Fiat Marea TD100
Коментар
-
avent написа:В крайна сметка ми обяснете накратко: дебитомера влияе ли на колата или не? Ако не влияе защо са г сложили този чарка на колата? Моята колае мареа ТД 100 и нма едно ускурение и ми казват че дебитомера ми е зацапан и с въздух да го пичистя. Тука чета че този чарк от системата може и без него а е сложен даже и ток са му прекарали до него. Не ми е ясно нишо за него.Fiat Marea TD100
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар