Свещи Iskra - 37 лв комплекта.Свещи Бош - 4 х 37лв. (бройката) = 148 лв за свещи - за труд ще ти вземат 32лв примерно. Колко са Бош, никои не знае.Аз си взех фиат че им била по евтина подръжката. 180 лв за смяна на свещи на мен не ми се струва евтино. Ти ако може да си го позволиш значи може да си купиш по хубава кола - нова при това. Цена на необходимите инструменти.5 лв за телескопа с магнита.2лв за камъка 10.Камък 7 - и тои да е 2 лв.удължение 1/4 мисля че се води, но да е заоблено в края - в магазина ако го имат ще го познаете - най много да е 5 лв . Една тресчотка на заем от приятел, или върток без треесчотка за 5 лв някъде пак.Грес.Тел и пръчки ще обиколите храстите пред блока и ще намерите перфектните за целта.Цена на необходимите инструменти - 20 лв. + 4 часа труд и си готов. Инструментите си остават за вас след това
Със спестените пари + още малко, може да си купиш нов акумулатор и ще си доста по-подготвен за зимата отколкото с най-марковите свещи.Всеки сам решава за себе си.Поздрави.

Коментар