Колеги нормално ли е цена на подгряваща свещ да струва 45 лв....Вчера ходих на обслужване и ми казаха,че и 4-те свещи са заминали и трябва да се разделя с 180 лв.... Yellow_Flash_Colorz_PDT_30 Yellow_Flash_Colorz_PDT_37
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Смяна на подгряващи свещи-45 лв парчето!!!!!!!!!!!!
Collapse
X
-
Шампиона са ~40лв/бр. Това за JTD105 разбира се!Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
-
най-скъпите свещи, които ми предложиха и на които реших да се доверя бяха Denso - 20лв/бр. Предвид, че си градски - пиши ми лично да те закарам направо в сервиза, особено ако си като мен - скаран с гаечните ключове. 180лв ... си е цифра 80лв за свещи Denso с 100лв. труд Кефф...Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
jenshen73 написа:най-скъпите свещи, които ми предложиха и на които реших да се доверя бяха Denso - 20лв/бр. Предвид, че си градски - пиши ми лично да те закарам направо в сервиза, особено ако си като мен - скаран с гаечните ключове. 180лв ... си е цифра 80лв за свещи Denso с 100лв. труд Кефф...Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Бъзикаш ли ме? Колата ми не седи в сервиз без мен. Всеки чарк в нея минава през мен. Densо е свещта Смених една Строшиха ми един пластмасов тройник, но го оправиха От както платих за филтри MAN, а ми бяха сложили некво менте - ходя само при един човек - магазин/сервиз на едно място, а човека го познавам от 20 години. Може да ме лъже колко жени е НАПИЛ, но за авточасти и авторемонти не ме мотае... Приятели сме, но не покрай колите - познаваме се много от преди да станем шофьори Цензура!Не сме девически пансион, но такива откровени цинизми не се толерират.Модераторски екип на fiat-bg.orgSteliyan's Life!
Коментар
-
jenshen73 написа:Бъзикаш ли ме?Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Tornado написа:jenshen73 написа:Бъзикаш ли ме?Steliyan's Life!
Коментар
-
jenshen73 написа:най-скъпите свещи, които ми предложиха и на които реших да се доверя бяха Denso - 20лв/бр. Предвид, че си градски - пиши ми лично да те закарам направо в сервиза, особено ако си като мен - скаран с гаечните ключове. 180лв ... си е цифра 80лв за свещи Denso с 100лв. труд Кефф...http://free.bol.bg/dodo155/AlfaRomeo/Punto_JTD_all.JPG
Alfa Romeo 147 07' 1.9 JTDm Q2
FIAT Punto 02' 1.9 JTD
FIAT Punto 99' 1.7 TD
Коментар
-
Е то или трябва да се довериш или хващаш ключовете и се "оправяш" като mr.Nikoi или мен например...То по тая логика по време на операция трябва да откажа упойка и да искам огледало.Не че разбирам нещо, ама поне мога да надзиравам да не ми свият някой "чарк" докато спяI'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
Esper написа:Е то или трябва да се довериш или хващаш ключовете и се "оправяш" като mr.Nikoi или мен например...То по тая логика по време на операция трябва да откажа упойка и да искам огледало.Не че разбирам нещо, ама поне мога да надзиравам да не ми свият някой "чарк" докато спяSteliyan's Life!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар