Reptile написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ремап на JTD мотор
Collapse
X
-
Stefan Hadjov написа:Колега ,три пъти изчитам поста ти и не мога да разберя какво искаш да кажеш.Ти не можеш да се изразяваш правилно и после се сърдиш като ти се цитира някоя смехория,която си написал.Само си за научни постановки и изчисления.............Fiat Marea JTD 105 09.2000г
Коментар
-
Re: Ремап на JTD мотор
С Тони не се познавам,просто влязох в тунинг форума и потърсих негово мнение и както казах той три пъти мЪ пита дали ЖТД мотора дали съм сигурен,че има комп Това ме усъмни малко,но продължих да нахалствам и слязох до колата в гаража и му записах номера на компа.След още доста обаждания той ми обади цена от твърдо 500лв,което лично аз не мога да си позволя.Той е търгаш със самочувствие поне за мен.Еми да са е.е у алчния гъз Тони Келеша така според мен бизнес не се прави,но кой съм аз та да го коментирам тука по-форумите?itan75 написа:Първия опит който направихме и със горивната карта с която той бе ми казал е сложил на една Либра и собственика е бил много доволен,но аз не бях.В смисъл прекалено много пушеше и съединителя запуши много,а бустметъра удари 1.3-1.4 бара.Такова вървене,аз не исках и направихме втори опит като намалихме основната порция,а запазихме пилотната.Проба-грешка :D не ми харесва и така.....
Коментар
-
ici написа:В дизеловия раздел пак е станало интересно :D Тони, поздравления за дино стенда, каква му е марката/модела за да добием предварително представа за бижуто :D
Коментар
-
Колега, не те познавам, но постави се на мястото на редовия потребител - пращат го при някой който е много добър в нещо, дори сам се определя като такъв, и в следващия момент същия пита "Твоето JTD има ли компютър?" Е аз ако съм това, събирам си нещата и се махам без коментар. В един сервиз един майстор, като вдигнах капака на колата си, възкликна "О-о-оо, помпа-дюза!" , директно пуснах капака, и казах "я чакай че имам малко работа, ще дойда друг път", и познай кога пак отидох в този сервиз? Правилно - никога. Това, разбира се, съвсем не означава, че ти не си добър в това, което правиш. Но да попиташ дали JTD има компютър е меко казано несериозно! Поздрави и успех!
Коментар
-
ogi28b написа:Но да попиташ дали JTD има компютър е меко казано несериозно! Поздрави и успех!
Коментар
-
kelesha написа:Аз не питам има ли компютър а "сигурен ли си че колата ти има компютър" т.е дали въобще клиента знае ква кола кара,
Коментар
-
ogi28b написа:kelesha написа:Аз не питам има ли компютър а "сигурен ли си че колата ти има компютър" т.е дали въобще клиента знае ква кола кара,
Коментар
-
kelesha написа:ici написа:В дизеловия раздел пак е станало интересно :D Тони, поздравления за дино стенда, каква му е марката/модела за да добием предварително представа за бижуто :D
Коментар
-
Прочетох всички постове и заядки и смело мога да кажа че си е баш така от майстор до майстор има огромна разлика това няма какво да се коментира но и другото което е вярно че никой не се е родил научен все някой е тръгнал от някаде все е имало първи път все е имало грешки Не искам да взимам страна в спора за чиповете но съм виждал чипнати от Росен и добре се държът но колко коне са без техника божа работа Сигурно и Келеша е добър и добре се справя и е доста напред с материала
Коментар
-
kelesha написа:Аз не питам има ли компютър а "сигурен ли си че колата ти има компютър" т.е дали въобще клиента знае ква кола кара,
Коментар
-
vsd написа:kelesha написа:Аз не питам има ли компютър а "сигурен ли си че колата ти има компютър" т.е дали въобще клиента знае ква кола кара,
Коментар
-
kelesha написа:vsd написа:kelesha написа:Аз не питам има ли компютър а "сигурен ли си че колата ти има компютър" т.е дали въобще клиента знае ква кола кара,Най-добрите НЕ винаги печелят
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар