BO написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ремап на JTD мотор
Collapse
X
-
-
Логично е мнението на Росен! Во, знаеш, че различно се износват двигателите във времето.www.CarProfi-BG.com
Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
Зареждане и ремонт на автоклиматици.
Най-атрактивните цени в София!
Коментар
-
crush написа:Логично е мнението на Росен! Во, знаеш, че различно се износват двигателите във времето.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Просто нямам какво да кажа за този пост думите да Бо са изключително вярни това се опитах да обясня и аз при приблизителни показания на двата двигателя е просто повече от логично че ще стане , но това не значи че е така всеки път ти дори сам го казваш ужасно си прав и за примера с дебитомера и ако човека срещу теб е коректен ще ти го каже и дори ще ти предложи като го смениш след х време да ти корегира софта. Относно това че си успял с друга кола е супер не случайно можеш да си купиш готови чипове .Но имай в предвид че има разлика в имобилайзерите на нашите коли и на някоя друга може въобще да не ти запали, предполагам че си го сложил на същия модел кола я пробвай да го сложиш на някоя друга ако е от браво на мареа или либра и ни дранси някой ред после какво е станало.
Коментар
-
rosenmvr написа:......................И още нещо което искам да споделя не е задължително колата ви да пуши като локолотив за да върви много всичко си има златната среда, но за да я постигнеш нестава от първия път на всеки автомобил още повече ако искаш и да огодиш на всичките капризи на клиента повечето хора незнаят какво точно искат от колата когато доидат и то се дължи на това че никой не им е обеснил че ремапа не се прави само за да ти стане 100 и коня колата.От ремап до ремап можеш да имаш до 1 литът разлика в разхода в зависимост от карането.Е това е от мен за сега излях си душата.С удоволствие ще отговоря на въпроси който неизбежно ще изникнат сега.
Коментар
-
BO написа:Щом две напълно еднакви коли нямат еднакви карти, представяш ли си в завода докато изкарат да речем 100.000 екземпляра какво програмиране падаSteliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
jenshen73 написа:BO написа:Щом две напълно еднакви коли нямат еднакви карти, представяш ли си в завода докато изкарат да речем 100.000 екземпляра какво програмиране падаA20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
rosenmvr написа:И да допълня че освен механичното състоянието на двигателя от голямо значение и състоянието на различните датчици.
Коментар
-
Колеги,имам едно питане и моля за помощ.Имам Мареа с двигател 1,9 ЖТД и напоследък нещо се ебава с вървежа.Прочетох в един пост,че дизелите имали ламбда-сонда и се усъмних да не би тя да е причината.Търсих я навсякъде по двигателя,но не можах да я открия.Нека някой от разбиращите да ми помогне къде се намира и какви данни трябва да отчета при измерването и.......................Благодаря предварително.Спрете със заяжданетоНе се отнася само за теб, а за всички пишещи в тематаМодераторски екип на fiat-bg.org
Коментар
-
Stefan Hadjov написа:Колеги,имам едно питане и моля за помощ.Имам Мареа с двигател 1,9 ЖТД и напоследък нещо се ебава с вървежа.Прочетох в един пост,че дизелите имали ламбда-сонда и се усъмних да не би тя да е причината.Търсих я навсякъде по двигателя,но не можах да я открия.Нека някой от разбиращите да ми помогне къде се намира и какви данни трябва да отчета при измерването и.......................Благодаря предварително.http://free.bol.bg/dodo155/AlfaRomeo/Punto_JTD_all.JPG
Alfa Romeo 147 07' 1.9 JTDm Q2
FIAT Punto 02' 1.9 JTD
FIAT Punto 99' 1.7 TD
Коментар
-
Dodo 155 написа:Stefan Hadjov написа:Колеги,имам едно питане и моля за помощ.Имам Мареа с двигател 1,9 ЖТД и напоследък нещо се ебава с вървежа.Прочетох в един пост,че дизелите имали ламбда-сонда и се усъмних да не би тя да е причината.Търсих я навсякъде по двигателя,но не можах да я открия.Нека някой от разбиращите да ми помогне къде се намира и какви данни трябва да отчета при измерването и.......................Благодаря предварително.
Коментар
-
BO написа:jenshen73 написа:BO написа:Щом две напълно еднакви коли нямат еднакви карти, представяш ли си в завода докато изкарат да речем 100.000 екземпляра какво програмиране падаSteliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Stefan Hadjov написа:Колеги,имам едно питане и моля за помощ.Имам Мареа с двигател 1,9 ЖТД и напоследък нещо се ебава с вървежа.Прочетох в един пост,че дизелите имали ламбда-сонда и се усъмних да не би тя да е причината.Търсих я навсякъде по двигателя,но не можах да я открия.Нека някой от разбиращите да ми помогне къде се намира и какви данни трябва да отчета при измерването и.......................Благодаря предварително.Спрете със заяжданетоНе се отнася само за теб, а за всички пишещи в тематаМодераторски екип на fiat-bg.org
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар