Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ремап на JTD мотор

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

след няколко години от последния пост в темата аз ще питам:Келеш каква ти е цената на ремапа на най обикновенна кола ?Че си добър - добър си спор няма! Но не мислиш ли, че преди да прецениш колко струва твоя труд, трябва да помислиш, че има хора , които примерно биха дали 300 не 500 не щото неставаш, а щото просто от 300 до 500лв разликата е 200лв.Не мислиш ли, че един ремап не се счита за тунинг ?Един ремап се прави за час - два, брутално е да искаш на един човек, който кара дизелче, с цел икономия тия пари. Както ДигиталнияТунинг от 500 нагоре, тва за мене е ненормално, колкото и швейцарска да е фирмата, колкото и гаранция на нищо да ти дадат.От 5-6 месеца живея постоянно в България и ми прави впечатление, че в българия е един много голям хаус. На който му изнася взема на детайл, но същия човек за друга операция може да ти вземе и на час и на свършена работа, тва е много грубо спрямо българите, щото в Италия вземат 300-400 евро за ремап обаче заплатата е 1200+, а в българия е средно 600-700 да кажем (даже някой и толкова не вземат) обаче искат по 500 кинта на ремап. Тука просто всеки си гледа себе си, а не тва , което може да получи. Според мене 500+ кинта трябва да се вземат на човек, който отива там, ползва дино, да стои там цял ден и е сменил всичко в мотора само настройка му е останала. (такива са мойте виждания сръвнени с европа и българия)Повярвай ми много хора искат да дойдат при тебе, но тия 200кинта ги бъркат, тва е причината, поради, която ходят при сякви чипаджии. Че кво му е на Брезел , човека си е в германия, знае , може и се съобразява с българските цени, за което можем само да му направим евала. Че не настройва коли, които ти настройваш е ясно, ама тука говорим за ремап на една кола с цел +20коня не за изцеждане на всичко.И не подценявай JTD-то, щото , тва, че се монтирва на калпави тампони и окачване, не значи , че не е по добър от ауди и гоуф Поздрави, и помисли върху цената
    Punto JTD
    http://prikachi.com/images/505/4734505h.jpg

Коментар

Working...
    X