Re: Спукан картер-ремонт
http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=24437&postdays=0&postorder=asc&sta rt=30 Ко да не тЪ обиждам ве клефук скивай сЪ тука само кви разсъждения си лял щЯла да се откъсне изпускателната тръба от турбото и да му задържи всичките накичени гърнета барабар с тези от подписЪ.Как да не Съ ядосвам от смотове като теб дето викат,че неговата сила е в офиса и така между другото любителски тук да пописваме от време на време.Картера трябвало да поемал удъри с по-голяма площ бла-бла.Ако ти изпукам два юмрука в калитарското лице ма да си пред мен точно в тоз момент както съм ти напален,ще можеш ли да предречеш последствията от колко кариеса бих те спасил,а разпоретино? Не ме интересува какво правиш с твойта каляска,но не заблуждавай и необвързвай другите момчета четящи тука и не ги съветвай да свалят планката.ТЯ ИМА СЪВСЕМ ДРУГО ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ,което да ти го каже другия ЖТД music idol-Bo ,щом и той знае,но не казва нейната най-важна функция. п.с Няма ли да се намери някой модератор ма банне,че наистиа не отговарям за себе си вече.......
Vladim написа:
Коментар