Здравейте, колеги!!Имам голям проблем. Днес спуках картер на Брава 1.9 ЖТД, карах без масло от Семинарията до Италсервиз , не можех да спра, бях в задръстване.Колата си вървеше, аз не съм разбрал, че има дупка колкото орех в задната част на картера. Какви могат да бъдат пораженията и колко ще ми струват щетите . Оставил съм колата в Италсервиз......
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спукан картер-ремонт
Collapse
X
-
Лампата на маслото светна ли ти? Предполагам, че ако не е изтекло всичкото няма да има поражения по двигателя, а иначе за заваряване ще ти излезе около 30-40 лв. и около 50 за монтаж и демонтаж и масло 100 лв. и си в играта--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
-
Хайде още един в групата.Споко колега ремонта ще стане само да не си поразил двигатела.http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=24437Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Re: Спукан картер-ремонт
ludnik написа:Здравейте, колеги!!Имам голям проблем. Днес спуках картер на Брава 1.9 ЖТД, карах без масло от Семинарията до Италсервиз , не можех да спра, бях в задръстване.Колата си вървеше, аз не съм разбрал, че има дупка колкото орех в задната част на картера. Какви могат да бъдат пораженията и колко ще ми струват щетите . Оставил съм колата в Италсервиз......:D
Ако съм те подари ми колата си...Майтап ве пич,но всичко зависи от това колко си я карал без масло,но все пак ти пожелавам "СИЛАТА ДА БЪДЕ С ТЕБ" :D п.с ТОРНАДО в една тема бях творил :D за това че ти изказа мнение че си разкарал планката къде е най-основния виновник за нашите терзания относно картера нали така?? Е и аз я бях махнал по ено време,щото много обичам напук на конструкторите от Торино,а и не само на тях :D да махам излишни неща по колите щот наистина с много излишни боклуци ги пълнят нашите каляски :D Обаче имаше едно голямо НО,което както съм казвал човек докато е жив се учи.Ти даже се осмелявам да кажа че никой от форума незнае за кво е тази планка. Пиши ако предполагаш за кво е и какво би се случило с картера ако я няма :D пък аз след некои твои постове,ще ти кажа точно за кво ми казаха че е.
EX...Fiat Marea JTD 150+ Сега Опел Вектра 1.6 16в и Мазда Трибют 2.0 бензин/газ
Коментар
-
Airfan написа:Тук забрави да включиш и липсата на мазане в турбото. Ама нейсе... вероятно няма да има никакви проблеми, че 5 л масло не изтичат току така.Honda Accord 1.8 115к.с. 96г.
Honda Civic 1.5 90к.с. 93г.
FIAT Marea 115 '99 1.8 113hP 182.A2.000
Powered by Total & Fobos LPG
Коментар
-
MadHead написа:Airfan написа:Тук забрави да включиш и липсата на мазане в турбото. Ама нейсе... вероятно няма да има никакви проблеми, че 5 л масло не изтичат току така.
Коментар
-
ludnik написа:Здравейте, колеги!!Имам голям проблем. Днес спуках картер на Брава 1.9 ЖТД, карах без масло от Семинарията до Италсервиз , не можех да спра, бях в задръстване.Колата си вървеше, аз не съм разбрал, че има дупка колкото орех в задната част на картера. Какви могат да бъдат пораженията и колко ще ми струват щетите . Оставил съм колата в Италсервиз......По-добре бит ,отколкото и бит,и ебан!!!
Коментар
-
itan75 написа:....Ти даже се осмелявам да кажа че никой от форума незнае за кво е тази планка. ...A20DTHЖТД ама не баш
1NZ−FXE; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
itan75 написа:п.с ТОРНАДО в една тема бях творил :D за това че ти изказа мнение че си разкарал планката къде е най-основния виновник за нашите терзания относно картера нали така??Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Tornado написа:itan75 написа:п.с ТОРНАДО в една тема бях творил :D за това че ти изказа мнение че си разкарал планката къде е най-основния виновник за нашите терзания относно картера нали така??EX...Fiat Marea JTD 150+ Сега Опел Вектра 1.6 16в и Мазда Трибют 2.0 бензин/газ
Коментар
-
itan75 написа:Oк така да бъде г-не,за какво са я сложили тогава тази планка? Каква е нейната роля от външната страна на картера? Някой може ли да каже?Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
itan75 написа:Tornado написа:itan75 написа:п.с ТОРНАДО в една тема бях творил :D за това че ти изказа мнение че си разкарал планката къде е най-основния виновник за нашите терзания относно картера нали така??Има доста комбинации от горните фрази, но ако знаеш ще видиш, че аджеба не си човека, единствен, който да ни "святка" тука всички потребители във форума, незнайковците и единствения
който знае всичко.
A20DTHЖТД ама не баш
1NZ−FXE; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
BO написа:itan75 написа:Tornado написа:itan75 написа:п.с ТОРНАДО в една тема бях творил :D за това че ти изказа мнение че си разкарал планката къде е най-основния виновник за нашите терзания относно картера нали така??Има доста комбинации от горните фрази, но ако знаеш ще видиш, че аджеба не си човека, единствен, който да ни "святка" тука всички потребители във форума, незнайковците и единствения
който знае всичко.
EX...Fiat Marea JTD 150+ Сега Опел Вектра 1.6 16в и Мазда Трибют 2.0 бензин/газ
Коментар
-
itan75 написа:.....но това трябва ли да бъде някаква предпоставка за бъдеща пораждаща се завист,която ще прерасне в пререкание.Покана за бой също не бих отказал ако се наложи,тука пред компа е много лесно искам в реалния живот някой да пипна честно.......Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар