Здравейте, колеги!!Имам голям проблем. Днес спуках картер на Брава 1.9 ЖТД, карах без масло от Семинарията до Италсервиз , не можех да спра, бях в задръстване.Колата си вървеше, аз не съм разбрал, че има дупка колкото орех в задната част на картера. Какви могат да бъдат пораженията и колко ще ми струват щетите . Оставил съм колата в Италсервиз......
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спукан картер-ремонт
Collapse
X
-
Лампата на маслото светна ли ти? Предполагам, че ако не е изтекло всичкото няма да има поражения по двигателя, а иначе за заваряване ще ти излезе около 30-40 лв. и около 50 за монтаж и демонтаж и масло 100 лв. и си в играта--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
-
Хайде още един в групата.Споко колега ремонта ще стане само да не си поразил двигатела.http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=24437Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Re: Спукан картер-ремонт
ludnik написа:Здравейте, колеги!!Имам голям проблем. Днес спуках картер на Брава 1.9 ЖТД, карах без масло от Семинарията до Италсервиз , не можех да спра, бях в задръстване.Колата си вървеше, аз не съм разбрал, че има дупка колкото орех в задната част на картера. Какви могат да бъдат пораженията и колко ще ми струват щетите . Оставил съм колата в Италсервиз......EX...Fiat Marea JTD 150+ Сега Опел Вектра 1.6 16в и Мазда Трибют 2.0 бензин/газ
Коментар
-
Airfan написа:Тук забрави да включиш и липсата на мазане в турбото. Ама нейсе... вероятно няма да има никакви проблеми, че 5 л масло не изтичат току така.Honda Accord 1.8 115к.с. 96г.
Honda Civic 1.5 90к.с. 93г.
FIAT Marea 115 '99 1.8 113hP 182.A2.000
Powered by Total & Fobos LPG
Коментар
-
MadHead написа:Airfan написа:Тук забрави да включиш и липсата на мазане в турбото. Ама нейсе... вероятно няма да има никакви проблеми, че 5 л масло не изтичат току така.
Коментар
-
ludnik написа:Здравейте, колеги!!Имам голям проблем. Днес спуках картер на Брава 1.9 ЖТД, карах без масло от Семинарията до Италсервиз , не можех да спра, бях в задръстване.Колата си вървеше, аз не съм разбрал, че има дупка колкото орех в задната част на картера. Какви могат да бъдат пораженията и колко ще ми струват щетите . Оставил съм колата в Италсервиз......По-добре бит ,отколкото и бит,и ебан!!!
Коментар
-
itan75 написа:....Ти даже се осмелявам да кажа че никой от форума незнае за кво е тази планка. ...A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
itan75 написа:п.с ТОРНАДО в една тема бях творил :D за това че ти изказа мнение че си разкарал планката къде е най-основния виновник за нашите терзания относно картера нали така??Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Tornado написа:itan75 написа:п.с ТОРНАДО в една тема бях творил :D за това че ти изказа мнение че си разкарал планката къде е най-основния виновник за нашите терзания относно картера нали така??EX...Fiat Marea JTD 150+ Сега Опел Вектра 1.6 16в и Мазда Трибют 2.0 бензин/газ
Коментар
-
itan75 написа:Oк така да бъде г-не,за какво са я сложили тогава тази планка? Каква е нейната роля от външната страна на картера? Някой може ли да каже?Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
itan75 написа:Tornado написа:itan75 написа:п.с ТОРНАДО в една тема бях творил :D за това че ти изказа мнение че си разкарал планката къде е най-основния виновник за нашите терзания относно картера нали така??A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
BO написа:itan75 написа:Tornado написа:itan75 написа:п.с ТОРНАДО в една тема бях творил :D за това че ти изказа мнение че си разкарал планката къде е най-основния виновник за нашите терзания относно картера нали така??EX...Fiat Marea JTD 150+ Сега Опел Вектра 1.6 16в и Мазда Трибют 2.0 бензин/газ
Коментар
-
itan75 написа:.....но това трябва ли да бъде някаква предпоставка за бъдеща пораждаща се завист,която ще прерасне в пререкание.Покана за бой също не бих отказал ако се наложи,тука пред компа е много лесно искам в реалния живот някой да пипна честно.......Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар